18/08/2015

Με ατελείωτο χορό και κέφι, το Μαρκόπουλο τίμησε τοπικούς καλλιτέχνες στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με ατελείωτο χορό και κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, το Μαρκόπουλο τίμησε τους τοπικούς καλλιτέχνες στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας, στη μουσική εκδήλωση που διοργανώθηκε στις 16 Αυγούστου, στα πλαίσια των Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων του Δήμου Μαρκοπούλου και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου.

Παρά το γεγονός, τόσο της κορύφωσης των διακοπών του Δεκαπενταύγουστου, όσο και της ακύρωσης της προγραμματισμένης εμφάνισης του γνωστού τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη στην εκδήλωση, οι συμπολίτες μας από την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, ανταποκρίθηκε με τη μαζική του παρουσία, στο κάλεσμα του Δήμου για μια μοναδική αυγουστιάτικη μουσική βραδιά με τοπικούς καλλιτέχνες, κατακλύζοντας την Κεντρική Πλατεία, από νωρίς το βράδυ.

Ο Κωνσταντίνος Θηβαίος (πλήκτρα, τραγούδι), ο Δημήτρης Ράπτης (μπουζούκι, λαούτο, τραγούδι), ο Βασίλης Τούντας (κιθάρα, τραγούδι), ο Κώστας Ζαρολιάγκης (τύμπανα), ο Θανάσης Μαργέτης (βιολί) και η Νικόλ Παναγιώτου (τραγούδι), κατάφεραν με το πλούσιο λαϊκό και παραδοσιακό τους πρόγραμμα, να ξεσηκώσουν τους δεκάδες παρευρισκομένους, σε ατελείωτους χορούς και κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας!

Αποδείχτηκε περίτρανα για μια ακόμη φορά, ότι ο κόσμος έχει αλάνθαστο ένστικτο και ξέρει να τιμά εκείνους που παραμένουν κοντά του, με σεμνότητα και σεβασμό και στις δύσκολες εποχές.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Μαρία Κιμπιζή, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Πολίτης, ο αντιπρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ. και Δημοτικός Σύμβουλος Φάνης Σταμπέλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Μπίλυ Δρίτσα και Άγγελος Ρούσης.