24/01/2013

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!


Δημόσια καταγγελία-καταδίκη της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας», για τις χυδαίες και απαράδεκτες ύβρεις, που εκτόξευσε στέλεχός της σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου κου Χρίστου Δρίτσα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η Δημοτική Αρχή, καταδικάζει και καταγγέλλει δημόσια την απαράδεκτη συμπεριφορά του πρώτου αναπληρωματικού Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας», κου Σίμου Δημητριάδη, καθώς οι ανεξέλεγκτες και αναίτιες ύβρεις και βωμολοχίες που εκτόξευε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, ημέρα Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013, τόσο κατά του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας, κου Χρίστου Δρίτσα, όσο και κατά του ίδιου του Δημάρχου, κου Σωτήρη Μεθενίτη, υποβίβασαν τραγικά το επίπεδο της συνεδρίασης, φέρνοντάς το στα μέτρα που, προφανώς για δικούς της λόγους, η «Δύναμη Ελπίδας» επιθυμεί.

Παρά τις υποδείξεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κου Κώστα Αλλαγιάννη, προς τον «κύριο» Σίμο Δημητριάδη να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, για την απρεπή και προσβλητική συμπεριφορά του, εκείνος όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά συνέχισε να πυροδοτεί την κατάσταση, αρνούμενος εν συνεχεία να υπακούσει στη νέα υπόδειξη του Προέδρου να εξέλθει της αίθουσας.

Εξίσου όμως συνυπεύθυνος για την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε, είναι και ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας», κος Γιώργος Αδάμος, αφού ούτε καταδίκασε την προαναφερθείσα απαράδεκτη και ελεεινή συμπεριφορά, ούτε έλαβε θέση για το γεγονός, αλλά ούτε και προσπάθησε να συνετίσει τον πρώτο αναπληρωματικό Δημοτικό Σύμβουλο του συνδυασμού του, που είχε αναμφίβολα ξεφύγει μακράν και εκτός των πολιτισμένων ορίων!

Οι μάσκες λοιπόν έπεσαν. Χθες αποκαλύφθηκε τι είδους πολιτική αντιπαράθεση επιδιώκει η «Δύναμη Ελπίδας». Το «επίπεδο» πολιτισμού και υπευθυνότητάς τους, εντυπωσίασε – δυστυχώς αρνητικά – κάθε παρευρισκόμενο προκαλώντας ντροπή για λογαριασμό τους! Για μία ακόμη φορά, επέδειξαν απαράδεκτη συμπεριφορά, χωρίς μάλιστα να έχουν προκληθεί από καμία πλευρά ή παράταξη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Δημοτική Αρχή, δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να περιφρουρεί το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που έχουν τα Δημοτικά Συμβούλια, παρά τις κατά καιρούς αναμενόμενες πολιτικές εντάσεις, μην αφήνοντας να την επηρεάσουν τέτοιου είδους οπισθοδρομικά καταδικαστέα γεγονότα από υποστηρικτές της λεκτικής βίας, που θέλουν πάσει θυσία να μπουν εμπόδιο στο εποικοδομητικό έργο της.

Άνθρωποι και συμπεριφορές αυτού του επιπέδου, μόνο καλό δεν κάνουν στον τόπο μας! Η σημερινή Διοίκηση, αφοσιωμένη στους στόχους της, θα συνεχίσει απερίσπαστη το δύσκολο έργο που της ανέθεσαν οι πολίτες αυτού του τόπου, γυρίζοντας την πλάτη στα ύποπτα, προβοκατόρικα και μικροπολιτικά παιχνίδια, που κάποιοι θέλουν να στήσουν.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου προχωρά μπροστά, με σχέδιο, ήθος και εντιμότητα.
 
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.