11/09/2014

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Οι συνάδελφοι της Δημοτικής Αρχής και ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Ι. Μεθενίτης,εύχονται σε μαθητές, γονείς, δασκάλους και καθηγητές, μία δημιουργική και μορφωτικά γόνιμη, σχολική χρονιά!

Ταυτόχρονα, δηλώνουμε ότι ο Δήμος Μαρκοπούλου, θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, διεκδικώντας αγωνιστικά από την Κυβέρνηση, την επίλυση των σημαντικότερων προβλημάτων της Εκπαίδευσης.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε, ότι σ’ αυτήν την μάχη, θα έχουμε καθημερινό αρωγό και την Περιφέρεια Αττικής, η οποία θα πρέπει άμεσα να συμβάλει στην λύση του προβλήματος της μεταφοράς των μαθητών και εάν χρειαστεί, να συμβάλλει ιδιαίτερα, στην βραχυπρόθεσμη λύση του προβλήματος στην περιοχή μας, μέσω των Αστικών Συγκοινωνιών, αλλά και του ΚΤΕΛ Νομού Αττικής.

Καλή Σχολική Χρονιά!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, 

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

Υ.Γ.: Καλώ επίσης, όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, στον ελεύθερο χρόνο τους, να αναζητήσουν, να «κατεβάσουν» και να δουν την ταινία «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών», παραγωγής 1989, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο πρόσφατα χαμένος ηθοποιός, Ρόμπιν Γουίλιαμς. Όταν την δουν, είμαι βέβαιος ότι θα καταλάβουν, γιατί άξιζε να της αφιερώσουν δύο ώρες!