19/06/2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΤΟΕ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                           Αρ. Πρωτ.: 11787
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                     Μαρκόπουλο, 17/6/2014             
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας                Προς: Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών
Μαρίας Κιμπιζή                                                       Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ)
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095                                         Υπ: Γραμματέα κου Κώστα Γιακουμή
Fax: 2299085270
Email: kimpizi@markopoulo.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
   

Αγαπητέ κ. Γιακουμή,

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε αρχικά να σας συγχαρούμε για τη διεξαγωγή των επιτυχημένων αγώνων Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης στον Δήμο μας. Ο Δήμος Μαρκοπούλου, στηρίζοντας ανέκαθεν τον αθλητισμό, θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό σας σε ανάλογες δράσεις.

Δεχθείτε ακόμη τις θερμότερες ευχαριστίες εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, αλλά και δεκάδων συμπολιτών μας, για την γενναιόδωρη προσφορά που πραγματοποιήσατε προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία, των ανθρώπων της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας.

Η συνεισφορά σας προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, με τρόφιμα αξίας περίπου χιλίων (1.000) Ευρώ, αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική στήριξη προς τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη και τους οποίους ο Δήμος Μαρκοπούλου στηρίζει σταθερά από τον Δεκέμβριο του 2011, μέσω του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, με εχεμύθεια, έγνοια για την αξιοπρέπεια των δικαιούχων, αλλά και αυστηρά κριτήρια, στα πλαίσια της προσπάθειας αντιμετώπισης της σύγχρονης πρόκλησης, της διαρκώς επεκτεινόμενης φτώχειας.

Χάρη στην προσφορά απλών πολιτών, εταιρειών, συλλόγων και άλλων φορέων, το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει προσφέρει βοήθεια μέσα σε 29 μήνες, σε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, σε 700 και πλέον συμπολίτες μας, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες τις καθημερινότητας, λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, και συνεχίζει να βοηθά με αμείωτο ρυθμό σε μηνιαία βάση εβδομήντα (70) οικογένειες.

Συγκεκριμένα, παραλάβαμε:

288 κουτιά γάλα εβαπορέ
79 τεμάχια ζάχαρη
73 τεμάχια λάδι (2 λίτρα)
20 τεμάχια απορρυπαντικό ρούχων

Σας συγχαίρουμε θερμά, που έχετε γίνει ένας σημαντικός «κρίκος» της μεγάλης αλυσίδας κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς!

Ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού

& Κοινωνικής Πρόνοιας

Μαρία Κιμπιζή