15/01/2014

Διεξαγωγή ΔΩΡΕΑΝ κλινικών μαστολογικών εξετάσεων στον Δήμο Μαρκοπούλου σε συνεργασία με την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Αγαπητές Συμπολίτισσες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας υπενθυμίζει, ότι το Σάββατο, 25/1/2014, θα διεξαχθούν ΔΩΡΕΑΝ κλινικές μαστολογικές εξετάσεις, από κλιμάκιο της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας – Ίασης – Στήριξης (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.), στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου.

Το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. είναι μία φιλανθρωπική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με κοινωνικό και επιστημονικό έργο, με όραμα την ίαση & στήριξη γυναικών με νόσους μαστού.

Η πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση των δωρεάν κλινικών μαστολογικών εξετάσεων, απευθύνεται στις οικονομικά αδύναμες γυναίκες. Προϋπόθεση για τις ενδιαφερόμενες, είναι να έχουν μαζί τους όλες τις τελευταίες εξετάσεις τους, γι’ αυτό και θα δοθεί προτεραιότητα στις γυναίκες που υπεβλήθησαν ήδη σε μαστογραφική εξέταση, από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ιατρών του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., παρακαλούμε όσες ενδιαφερόμενες δεν έχουν δηλώσει ακόμη συμμετοχή, να το κάνουν ΑΜΕΣΑ καλώντας στο: 22990-71706 και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 20/1/2014.

Η συνεργασία του Δήμου Μαρκοπούλου με την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία – Ίαση – Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.), για την πραγματοποίηση δωρεάν κλινικών εξετάσεων, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση των δράσεων του Δήμου μας, κατά του καρκίνου του μαστού, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς αδιαμφισβήτητα, η πρόληψη και η γνώση αποτελούν τους καλύτερους συμμάχους για την υγεία. Δεσμευόμαστε για μία εξίσου δυναμική συνέχεια, με ανάλογες πρωτοβουλίες στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, που από την πρώτη στιγμή εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
& Κοινωνικής Πρόνοιας


Μαρία Κιμπιζή