24/01/2013

Οι Νεάνιδες του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil στον Τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ!

Μία ακόμη μεγάλη νίκη έζησε ο ΑΟ Μαρκοπούλου χθες, ημέρα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, καθώς οι Νεάνιδες του Ομίλου μας επεκράτησαν της ομάδας του ΑΟΝ Βύρωνος με 3-0 (25-16, 25-16, 25-19) και για δεύτερη συνεχή χρονιά προκρίθηκαν στον τελικό, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ!!

Οι Νεάνιδές μας νίκησαν εύκολα την αντίπαλη ομάδα, η οποία ήταν πολύ μαχητική, αλλά όχι τόσο ώστε να μπορέσει να «αναχαιτίσει» την συνεχώς ανοδική και νικηφόρα πορεία του Α.Ο.Μ.

Ο εν λόγω αγώνας ήταν ο ένας από τους δύο ημιτελικούς που διεξήχθησαν στο νέο Κλειστό της Παλλήνης στην Κάντζα. Στους δύο ημιτελικούς αγώνες αναμετρήθηκαν ο Παναθηναϊκός με την Ένωση Βύρωνα και ο ΑΟ Μαρκοπούλου με τον ΑΟΝ Βύρωνος.

Νικήτρια ομάδα από την πρώτη αναμέτρηση ανεδείχθη ο Παναθηναϊκός με 3-1 σετ και  από την δεύτερη, η ομάδα του Ομίλου μας!! Όπως συνεπάγεται, οι Νεάνιδές μας πέρασαν στον Τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, στον οποίο καλούνται να αναμετρηθούν με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το αποτέλεσμα του τελευταίου αυτού αγώνα ήταν μία μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση για τον Όμιλό μας αλλά κυρίως για τις αθλήτριες και τον Προπονητή μας, καθώς ήταν η ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά και τον κόπο που έχει καταβληθεί.

Την επόμενη Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 8.30 και στο ίδιο γήπεδο (Κλειστό  Παλλήνης στην Κάντζα), που θα λάβει χώρα ο Τελικός, η ομάδα των Νεανίδων μας θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει. Και αυτό είναι μόνο η νίκη!

Σύνθεση Ομάδας

Πολυδώρου Σταύρια, Βαρουδάκη Δάφνη, Κωνσταντώνη Νατάσα, Δικαιούλια Βιργινία, Ζήση Χριστίνα, Γιαννέλου Ζαχαρούλα, Κωτσιάκη Ναταλία, Λέκκα Μαρινέλα, Παπαθανάση Κάτια, Κουγιουμπουναρλή Μαρία, Αλεξανδροπούλου Νέλλη

Προπονητής: Γιαμαλής Δημήτρης

Το ΔΣ του ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ