20/12/2012

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πόρτο Ράφτη: ΒLUE GREECE CUP 2012

Tην Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 ξεκινάει η διεξαγωγή του Διεθνή Αγώνα Iστιοπλοϊας στην κατηγορία Optimist “ΒLUE GREECE CUP 2012”, με συμμετοχή αθλητών από Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο, Πολωνία και από όλη την Ελλάδα.

Εφέτος θα αγωνιστούν 200 αθλητές ηλικίας 5 έως 15 ετών και τα σκάφη τους θα κοσμίσουν τον ήδη όμορφο κόλπο του Πόρτο Ράφτη. Οι αγωνιζόμενοι μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς τους, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη στο Αυλάκι, από τις 27 – 30 Δεκεμβρίου, όπου παράλληλα θα λάβουν μέρος και άλλες εκδηλώσεις όπως, η συναυλία κλασικής μουσικής με τον Μαέστρο κο Παντελή Σταμματέλο (βιολί) και την κα Κωνσταντίνα Γύφτουλα Πολύδωρα (πιάνο), η οποία και θα σηματοδοτήσει την έναρξη των αγώνων.

Η συναυλία θα λάβει μέρος στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου στις 27 Δεκεμβρίου ώρα 19:00μμ και επιπλέον τα πρωινά θα γίνονται ξεναγήσεις στον Αρχαιολογικό Χώρο της Βραυρώνας και περιπατητικές εξορμήσεις στην γύρω περιοχή προβάλλοντας έτσι τον τοπικό τουρισμό.

Η απονομή των βραβείων στους νικητές στις 30 Δεκεμβρίου, θα γίνει από παράγοντες του Δήμου Μαρκοπούλου και διεθνείς προσωπικότητες από τον χώρο της Ιστιοπλοϊας.