19/06/2018

Κατενθουσίασε Κοινό και Κριτές, η συμμετοχή του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στην Πανελλήνια Εκδήλωση Γυμναστικής για Όλους «E.G.O.ASTRO- GYM CONTEST and FESTIVAL» 2018!

Αγαπητοί Συμπολίτες,
 Το πρόγραμμα του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», με τίτλο «Αλαργινό Ταξίδι του Οδυσσέα», που απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα στην Τελετή Λήξης του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για όλους», συμμετείχε με δύο (2) εμφανίσεις, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στην Πανελλήνια Εκδήλωση Γυμναστικής για Όλους «E.G.O.ASTRO- GYM CONTEST and FESTIVAL»,που διοργανώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.), τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ» και τον Δήμο Γαλατσίου, στο Παλέ Γαλατσίου.

Οι είκοσι τέσσερεις (24) Αθλούμενοι και Αθλούμενες της αποστολής, ηλικίας 8 έως 16 ετών, στην 2ηεμφάνισή τους, το Σάββατο 16 Ιουνίου διαγωνίστηκαν στις Μεικτές Ομάδες του Τρίτου Ομίλου και κατατάχθηκαν, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, σε ιδιαίτερα υψηλή θέση στην κατάταξη των χάλκινων ομάδων με 78,6 βαθμούς!

Συγχαίρουμε το «Αλαργινό Ταξίδι του Οδυσσέα»!