15/06/2018

Συμμετοχή τμήματος Ενόργανης, του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στην πανελλήνια εκδήλωση Γυμναστικής για Όλους «E.G.O.ASTRO- GYM CONTEST and FESTIVAL» 2018

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Τα είκοσι τέσσερα (24) αγόρια και κορίτσια του Τμήματος Ενόργανης του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. Βραυρώνιος του Δήμου Μαρκοπούλου, που καταχειροκροτήθηκαν προχθές, Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, στην Τελετή Λήξης του Προγράμματος, θα συμμετάσχουν, σήμερα Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 και αύριο Σάββατο 16, Ιουνίου 2018 στην Πανελλήνια Εκδήλωση Γυμναστικής για Όλους «E.G.O.ASTRO- GYM CONTEST and FESTIVAL», που διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.), τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ» και τον Δήμο Γαλατσίου.

Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα, με τίτλο «Αλαργινό Ταξίδι του Οδυσσέα», διάρκειας πέντε (5) λεπτών,  με αθλούμενους ηλικίας από 8 έως 16 ετών, θα παρουσιαστεί απόψε το απόγευμα, στο Festival, και αύριο Σάββατο, το απόγευμα, θα διαγωνιστεί στον τρίτο όμιλο, στην κατηγορία μεικτές ομάδες!
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο «Αλαργινό Ταξίδι του Οδυσσέα»!