15/06/2018

Δέκα μέρες κλειστός ο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής, λόγω της ανικανότητας των υπευθύνων!


Αγαπητοί Συμπολίτες,
Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας ενημερώνει με μεγάλη αγανάκτηση, ότι ο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής θα συνεχίσει να είναι κλειστός, τουλάχιστον, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, εξαιτίας του τεχνικού προβλήματος, που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Αν και οι Αρμόδιοι της Περιφέρειας και του Ε.Δ.Σ.Ν.Α είχαν διαβεβαιώσει, ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα θα είχε επιλυθεί μέχρι χθες, Πέμπτη 14/6/2018, τώρα μαθαίνουμε ότι οι Αρμόδιοι απέτυχαν στον σωστό προγραμματισμό των εργασιών στο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής και παρατείνουν το κλείσιμο του.
Ως εκ τούτου, είμαστε αναγκασμένοι, να απευθύνουμε εκ νέου έκκληση σε όλες και όλες, (κατοίκους, επαγγελματίες και επισκέπτες) να κρατήσουν όσο είναι δυνατόν, τα Απορρίμματα τους (οικιακά, ανακυκλώσιμα και σύμμεικτα) σε χώρους που δεν τους ενοχλούν, όπως σε εξωτερικούς χώρους των οικιών τους ή στα μπαλκόνια τους και να τα εναποθέτουν με φειδώ, στους Κάδους.
Λυπούμαστε πολύ για την πραγματική ταλαιπωρία των συμπολιτών μας!
Ο Δήμος Μαρκοπούλου θα πράξει τα αδύνατα  – δυνατά, προκειμένου να διασφαλίσει την Δημόσια Υγεία.
Ελπίζουμε, οι Yπεύθυνοι του ΕΔΣΝΑ και της Περιφέρειας, να βρουν το κουράγιο και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δίνοντας άμεση λύση στην απαράδεκτη κατάσταση!