12/06/2018

Επείγουσα Έκκληση για Περιορισμό των προς αποκομιδή, Απορριμμάτων


Αγαπητοί Συμπολίτες,
Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας ενημερώνει ότι λόγω «τεχνικού προβλήματος» ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός, τουλάχιστον για τρεις μέρες, ως την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.
Υπενθυμίζουμε και επισημαίνουμε ότι το συγκεκριμένο «τεχνικό πρόβλημα», εμφανίζεται λίγες μόνο ημέρες, μετά τη σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.), που αφορούσε στην, κατά 12%, αύξηση στην εισφορά ανά τόνο εισερχόμενου απορρίμματος, από σαράντα τέσσερα (44) σε σαράντα εννέα (49) Ευρώ!
Είμαστε λοιπόν, υποχρεωμένοι και απευθύνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να περιορίσουν τα προς αποκομιδή σκουπίδια, για τις επόμενες τρεις (3) ημέρες, συσκευάζοντάς τα, με τον κατάλληλο τρόπο και τοποθετώντας τα, σε μέρη στα οποία δεν θα τους ενοχλούν, όπως σε εξωτερικούς χώρους των οικιών τους ή στα μπαλκόνια τους.
Εμείς λυπούμαστε για την πραγματική ταλαιπωρία των συμπολιτών μας. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι του ΕΔΣΝΑ και της Περιφέρειας, να βρουν το κουράγιο να ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής.