05/06/2018

Καλοκαιρινές Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις, σε τρία μοναδικά δεκαήμερα για τα παιδιά μας, για 6η συνεχή χρονιά, στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», προσκαλούν και φέτος, τους μικρούς μας συμπολίτες, να συμμετάσχουν στις Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις παιδιών δημοτών, που πραγματοποιούνται στον Δήμο μας, για 6η συνεχή χρονιά! Τα θερινά Camps, απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών, δηλαδή σε όσα είναι γεννημένα από το 2003 έως και το 2012.
Οι μικροί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων Καθηγητών, με τις ακόλουθες δραστηριότητες: Μουσικοκινητική Αγωγή, Γενική Γυμναστική, Ενόργανη Γυμναστική, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Βόλεΐ, Μπάντμιντον, Χάντμπολ, Παραδοσιακούς Χορούς, Ζωγραφική, Κατασκευές, Σκάκι, Θεατρικό Παιχνίδι, Μαθήματα Α’ βοηθειών και άλλες Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες!
Η ενασχόληση θα είναι καθημερινή (Δευτέρα έως Παρασκευή), από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. και θα πραγματοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου (31ο χλμ. Λεωφ. Σουνίου).
Θα διεξαχθούν τρεις (3) Περίοδοι των δέκα εργάσιμων ημερών, με εκατό (100) συμμετέχοντες σε κάθε μία, εκ των οποίων:
– η 1η Περίοδος, ορίζεται από 18 έως 29 Ιουνίου 2018,
– η 2η Περίοδος, από 2 έως 13 Ιουλίου 2018,
– η 3η Περίοδος, από 16 έως 27 Ιουλίου 2018.

Το κόστος συμμετοχής, ανέρχεται μόλις στα πέντε (5) Ευρώ την ημέρα, δηλαδή πενήντα (50) Ευρώ συνολικά και για τις δέκα (10) ημέρες. Στην τιμή αυτή, συμπεριλαμβάνεται ελαφρύ γεύμα για τα παιδιά, ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών, καθώς επίσης, καπέλο και T-shirt, για όλους τους συμμετέχοντες. Προβλέπεται έκπτωση 10% ανά περίοδο, στα αδέλφια.
Κάθε παιδί, έχει δικαίωμα να λάβει μέρος, σε ΜΙΑ (1) και μόνη περίοδο, ενώ εάν υπάρξουν κενές θέσεις σε επόμενη περίοδο, δύναται να ξαναλάβει μέρος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή του, είναι η Ιατρική Βεβαίωση Ικανότητας Άθλησης του camper από Παιδίατρο.
Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 100 αιτήσεις ανά περίοδο, θα πραγματοποιηθεί δημόσια Κλήρωση την Πέμπτη, πριν την έναρξη της κάθε περιόδου, στις 3:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση κενών θέσεων, θα υπάρξει δικαίωμα συμμετοχής και παιδιών μονίμων κατοίκων.

Οι εγγραφές, ξεκινούν μεθαύριο Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 και ώρες:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 9 π.μ. – 4 μ.μ.
στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου,
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 22990-22815.