9.1.18

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, δίπλα στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες, οι οποίοι κινδυνεύουν με Κατάσχεση της Πρώτης Κατοικίας τους: Έκτακτο μονοθεματικό Συμβούλιο, στις 31 Ιανουαρίου, για την λήψη μέτρων προστασίας τους!


Αγαπητοί Συμπολίτες!

Τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο Μαρκοπούλου, φθάνει εκ νέου το μήνυμα αγωνίας δανειοληπτών συμπολιτών μας, υπό τον φόβο επικείμενου, νέου κύκλου Πλειστηριασμών.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται πάντα στο πλευρό, αποκλειστικά των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, που κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο, λόγω Κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας τους και θα συμβάλλει με κάθε δυνατό μέσο για την προστασία τους, παρέχοντας κατ’ αρχήν, ΔΩΡΕΑΝ νομική υποστήριξη μέσω Δικηγόρου, που θα αναλάβει την υπόθεσή τους, αλλά και παρέχοντας επίσης, αυτονόητα δωρεάν, την αναγκαία ψυχολογική και κοινωνική στήριξή τους!

Για την ουσιαστική τεκμηρίωση της οικονομικής δυσπραγίας των δανειοληπτών, θα προηγείται πάντα εκ μέρους μας, αντικειμενική αξιολόγηση των οικονομικών δεδομένων και των λοιπών απόρρητων περιουσιακών στοιχείων, που ήδη διαθέτει σε πολύ μεγάλο αριθμό, το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Επίσης, ο Δήμος μας, έχει ήδη έρθει σε επαφή με Δικηγορικό Γραφείο, εξειδικευμένο στο ζήτημα των Κατασχέσεων, το οποίο θα αναλάβει την νομική υπεράσπιση των Συμπολιτών μας, οι οποίοι κινδυνεύουν λόγω απόλυτης οικονομικής αδυναμίας, να χάσουν την μοναδική τους κατοικία.

Προς την ίδια κατεύθυνση, ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας γνωστοποιεί ότι συγκαλεί Έκτακτο Μονοθεματικό Συμβούλιο, την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, με θέμα την κατάθεση τεκμηριωμένης πρότασης για την πλήρη νομική και πολιτική στήριξη και προστασία, των πράγματι οικονομικά ανίσχυρων Δανειοληπτών, των οποίων κινδυνεύει το σπίτι τους.

Ως γνωστόν, πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής, είναι κανένας Συμπολίτης μας, ο οποίος βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, να μην βρεθεί στον δρόμο και να μην αντιμετωπίσει πρόσθετο πρόβλημα διατροφής και επιβίωσης, ο ίδιος και η οικογένειά του!


Υπενθυμίζουμε, ότι ο Δήμος Μαρκοπούλου αποτελεί κατά γενική ομολογία όσον αφορά την ασκούμενη Κοινωνική Πολιτική του, πρότυπο Δήμου, έχοντας αναπτύξει εδώ και χρόνια, την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, της Τράπεζας Χρόνου, του Κοινωνικού Ιατρείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου και του θεσμού « Βοήθεια στο Σπίτι»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.