11/07/2016

Μεγάλη Συναυλία με τη Μικτή Χορωδία Μαρκοπούλου, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν το Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 και ώρα 9 το βράδυ, στην μεγάλη συναυλία της Μικτής Χορωδίας Μαρκοπούλου, σε ένα αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες και ξένους ποιητές και συνθέτες, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Υπεύθυνος για την Μουσική Διεύθυνση και την Χορωδιακή Επεξεργασία, είναι ο κος Παναγής Μπαρμπάτης.

Σολίστ είναι οι εξής: Λίνα Ροδοπούλου – Σοπράνο, Χρήστος Ορφανός – Τενόρος, Δημήτρης Ψαρουδάκης – Βαρύτονος και Δημήτρης Ντούνης – Φυσαρμόνικα.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα απολαύσουμε, είναι τα: «Αλληλούια» των Γ. Χατζηνάσιου – Ν. Γκάτσου, «Οδός Ονείρων» του Μ. Χατζηδάκι,, «Όμορφη και Παράξενη Πατρίδα» των Οδ. Ελύτη – ΔΛάγιου και «Spente Le Stelle» του Jean Patrik.

Λίγα λόγια για την Μικτή Χορωδία Μαρκοπούλου:

Η Μικτή Χορωδία Μαρκοπούλου ιδρύθηκε το 1990. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει επιτελέσει αρκετά μεγάλο έργο! Έχει δώσει αρκετά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Έχει πάρει μέρος σε πολλές Συναυλίες, όχι μόνο στο Πανελλήνιο, αλλά και στο Εξωτερικό.
Προσεκλήθη από τον Υπουργό Αθλητισμού και πήρε μέρος στην Τελετή Έναρξης Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού «ΑΘΗΝΑ 97», στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Επίσης, πήρε μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, με τον ύμνο των Ολυμπιακών Αγώνων, στον αρχαίο Ναό της θεάς «Αρτέμιδος», στην Βραυρώνα, στις 12 Σεπτεμβρίου 2004, με την έλευση της Φλόγας.

Πρόεδρος της Χορωδίας, είναι ο κος Σπύρος Γιαννάκης.

Το Πρόγραμμα θα παρουσιάσει, η κα Ζωή Γιαννάκη.

Χορηγός της εκδήλωσης, είναι ο κος Θανάσης Μαρτίνος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.