29/01/2016

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ, ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ 2016!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Εξαιρετικά μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών του ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 22/1/2016, στο ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και την Δευτέρα, 25/1/2016, στο ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη.

Μετά την τελετή του Αγιασμού, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κος Νίκος Ορφανός,  έκοψε την πίτα και ευχήθηκε στα μέλη και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, καλή και δημιουργική χρονιά, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες του προς τα μέλη, για την εμπιστοσύνη τους προς τον θεσμό του ΚΑΠΗ.

Στη συνέχεια, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Μαρία Κιμπιζή, έδωσε στα μέλη του ΚΑΠΗ και τους παρευρισκόμενους, τις δικές της ευχές για καλή χρονιά με Υγεία, προτρέποντας τα μέλη να συνεχίσουν να συμμετέχουν δυναμικά, στις διάφορες δράσεις του ΚΑΠΗ.

Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί, κα Πούλια Μαρτζακλή, στο ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και κα Νάνσυ Μακρή, στο ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη,  ευχήθηκαν αντίστοιχα και μοίρασαν την βασιλόπιτα. Οι δύο τυχεροί που βρήκαν το φλουρί στις βασιλόπιτες, κέρδισαν εκτός από τα γούρια, από μια μονοήμερη εκδρομή, προσφορά του πρακτορείου «Μesogaia Τours».

Την τελετή τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους, η Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κα Μπίλυ Δρίτσα και τα μέλη του Δ.Σ., κα Ζωή Γιαννάκη, κα Σοφία Μουλά - Κώστα και κα Χριστίνα Δαρεμά.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κο Γιάννη Ευαγγελίου και την Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» κα Μπίλυ Δρίτσα, που προσέφεραν τα γούρια. Επίσης ευχαριστούμε τα αρτοποιεία «Καραμίχα» και «Σπανού», που προσέφεραν τις βασιλόπιτες, καθώς και τα φαρμακεία της κας Ευαγγελίας Σιάμπη και του κου Σπύρου Καρακαΐδου, για τα δωράκια προς τους τυχερούς.