22/12/2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Οι εντυπωσιακές γυμναστικές επιδείξεις, η ζωντάνια και πάνω απ’ όλα το χαμόγελο που κυριάρχησαν στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής όλων των κατηγοριών, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στον Δήμο Μαρκοπούλου, άφησαν σε όλους μια γλυκιά γεύση, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως ο τόπος μας έχει ανάγκη από αντίστοιχες δραστηριότητες, που παραδίδουν μαθήματα ζωής για τον αλληλοσεβασμό, την πειθαρχία, την δημιουργικότητα και την συνεργασία.

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, πλημμύρισε την Παρασκευή και το Σάββατο, 18 και 19 Δεκεμβρίου 2015 αντίστοιχα, με κορίτσια και αγόρια, έφηβες και εφήβους, γυναίκες και άνδρες, που τους ένωνε η αγάπη για την Ενόργανη Γυμναστική.

Όλοι διαγωνίστηκαν και κέρδισαν επάξια το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που παρευρέθη στους Αγώνες για να επιβραβεύσει τις προσπάθειές τους. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, καθώς σε αυτόν τον υπέροχο και ιδεατό κόσμο, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Στον κόσμο του Αθλητισμού, οι άδικες διαφορές μεταξύ των ανθρώπων γεφυρώνονται και η ουσιαστική ισότητα, είναι αυτή που παίρνει την σκυτάλη!

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Βραυρώνιος, Νίκος Ορφανός.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ευχαριστούν την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Αττικής (Α.Ε.Σ.Γ.Α.), διοργανώτρια των Αγώνων, καθώς και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που στήριξε την διοργάνωση, για την άψογη συνεργασία μας.