21/10/2015

Δυναμικά έκλεισε η καλοκαιρινή και ξεκίνησε η φθινοπωρινή περίοδος για τον Ι.Ο.ΠΟ.Ρ.

Δυναμικά έκλεισε η καλοκαιρινή και ξεκίνησε η φθινοπωρινή περίοδος για τον Ι.Ο.ΠΟ.Ρ. Αναλυτικά:
Επιτυχής υπήρξε η παρουσία των αθλητών του Ομίλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 με κορυφαίο τον Δικαίο Κερκουλά, που προκρίθηκε και στο Βαλκανικό, ακολουθούμενο από τον Κώστα Μωραΐτη και τον Νικόλα Πανταζή (να σημειωθεί ότι ο Νικόλας προέρχεται από τραυματισμό).
Στις αρχές Σεπτεμβρίου (6-10/9) πραγματοποιήθηκε ο "Διεθνής Αγώνας Ιστιοπλοΐας Ακριτικών Νησιών-Κύπελλο Καστελόριζο 2015", στις κατηγορίες Optimist - Laser 4,7 BicTechno 293.

Με τρεις διακρίσεις Ανδριάννα Χείλιου, Γιάννης Καρβουνιάρης και Μυρτώ Ανδρονή, αλλά και γεμάτη αίσθηση Ελλάδας, επέστρεψε η ομάδα του Ι.Ο.ΠΟ.Ρ. από το Καστελόριζο, όπου, λόγω καιρικών συνθηκών, πραγματοποιήθηκε μία κούρσα για τα optimist και δύο για τα techno και Laser.

Οι αθλητές, ο προπονητής Θωμάς Καμπουρίδης και ο αρχηγός Στράτος Τηνιακός έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την άψογη παρουσία της ομάδας.

Το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου 2015 διεξήχθη αγώνας "Εις Μνήμην Κ. Υψηλάντη" του ΝΟΕΦ για τις κατηγορίες Optimist, Laser 4.7 και Laser Radial.

Λόγω των δυσμενέστατων καιρικών συνθηκών του Σαββάτου (ισχυρότατος άνεμος με βροχή και μετά άπνοια), τελικά διεξήχθησαν 3 ιστιοδρομίες σε κάθε κατηγορία, την Κυριακή.

Ο Δικαίος Κερκουλάς, σε εξαιρετική φόρμα, ξαναχτύπησε κορυφή!!!

Πλούσιο σε δράση για τον Ι.Ο.ΠΟ.Ρ. ήταν και το Σαββατοκύριακο 3-4/10, κατά το οποίο η Ομάδα έλαβε μέρος με τα Τechno και RSX σε ωραίους αγώνες, με θαυμάσια φιλοξενία, στον ΝΟΚΒ, ενώ η αγωνιστική εμφανίστηκε στον ΝΑΟΒ με εξαιρετική επίδοση του Φίλιππου Φελούς, του Σωκράτη Κουστένη αλλά και των άλλων αθλητών.

Στους αγώνες του ΙΟΠ (17-18/10) ο ΙΟΠΟΡ μετείχε σε laser και 4,20 όπου η Μαρία Ελένη Ανδρέου κατέκτησε με την νέα συνεργάτιδά της Ίριδα Αρβανίτη στο σκάφος την τρίτη θέση στις γυναίκες ενώ στην πρώτη δεκάδα των laser τερμάτισαν οΝικόλας Πανταζής και ο Δικαίος Κερκουλάς.

Ακόμα η διοίκηση ανακοίνωσε ότι επίκεινται αλλαγές στην τεχνική ηγεσία των αγωνιστικών ομάδων.


ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΙΟΠΟΡ-ΑΙΓΑΙΟΥ

Ο Ι.Ο.ΠΟ.Ρ. ξεκινά νέο κύκλο μαθημάτων ανοιχτής θάλασσας για απόκτηση πτυχίου πλοήγησης ιστιοπλοϊκού.

Σήμερα με νέα υλικά και νέο δυναμικό αρχίζει τα μαθήματα και υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες και πιθανά και ένα νέο τρόπο ζωής .

Οι προπονητές ανοιχτής θάλασσας αδελφοί Τριανταφύλλη, σε συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας μας με το Αιγαίο, διδάσκουν τις νέες σειρές, πρώτα για τους αρχάριους και στην συνέχεια για τους προχωρημένους. (προτείνεται αποστολή e-mail για κράτηση θέσης, πληροφορίες και προγραμματισμό info@iopor.com)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΟΠΟΡ