09/09/2015

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας για την στήριξη του 2ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στις 10-11-12 Ιουλίου 2015, από τον σύλλογο Α.Τ.ΟΜΑ.


Με την παρούσα επιστολή ο σύλλογος Α.Τ.ΟΜΑ και όλα τα μέλη του θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το Δήμο Μαρκοπούλο που για δεύτερη συνεχόμενη φορά στήριξε την προσπάθεια μας για την διεξαγωγή του 2ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στις 10-11-12 Ιουλίου 2015 στο χώρο του «Αναγκαστικού Συνεταιρισμού ΜΑΡΚΟ».

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Μεσογαίας κ. Σωτήρη Μεθενίτη και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου κ. Γιάννη Πολίτη που άμεσα απάντησαν στο αίτημα μας για χορηγία εξοπλισμού ήχου,φώτων και εικόνας.

Η άριστη συνεργασία που είχαμε μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στο να επιτύχουμε την διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ και συνέβαλλε θετικά στο στοίχημα που είχαμε βάλει με τους εαυτούς μας να παρουσιάσουμε ένα φεστιβάλ καλύτερο ποιοτικά και ποσοτικά από το 1ο που είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2014.

Στους δύσκολους οικονομικά, και όχι μόνο, καιρούς που ζούμε, τέτοιες κινήσεις αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν η Δημοτική αρχή του τόπου μας έμπρακτα αποδεικνύει πως υποστηρίζει και βοηθάει νέους ανθρώπους και καλλιτέχνες να αναδείξουν το έργο τους και να πραγματοποιήσουν κάποια απο τα όνειρα τους.


Με εκτίμηση,


Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γραμματέας 
                      Δημόπουλος Παναγιώτης                                            Γκλιάτης Ευάγγελος