12/01/2015

Η υπ. Βουλευτής της Ν.Δ. Γεωργία Μαρτίνου, στο Μαρκόπουλο!


Πολλές δεκάδες συμπολίτες μας, παρακολούθησαν την προεκλογική εκδήλωση - συζήτηση της Βουλευτού, κας Γεωργίας Μαρτίνου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 9/1/2014, στο καφέ «Vienna», στο Μαρκόπουλο.

Την κα Γεωργία Μαρτίνου προλόγισε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, κος Σωτήρης Μεθενίτης με τον οποίο είχε και μια σύντομη συνάντηση στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, κάνοντας λόγο για την εξαιρετικά σημαντική συμβολή της, στην προώθηση και στην επίλυση μίας σειράς κρίσιμων ζητημάτων, που αφορούν στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Πρόσφατη ήταν μάλιστα η πρωτοβουλία της, να μεσολαβήσει επανειλημμένα για την πραγματοποίηση κρίσιμων ραντεβού του Δημάρχου Μαρκοπούλου με αρμόδια υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Εθν. Οικονομίας, προκειμένου να βρεθεί μακροχρόνια και οριστική λύση, στο μείζον πρόβλημα της στέγασης, όλων των Εκπαιδευτικών Μονάδων του Δήμου μας!

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου ευχαρίστησε θερμά την κα Γεωργία Μαρτίνου για την αυτοδιοικητικά χρήσιμη στάση της τα τελευταία χρόνια, από την θέση της Βουλευτού και της ευχήθηκε ολόψυχα, καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές!