22/07/2014

Έκθεση των Τμημάτων Ζωγραφικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής του προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός Για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» το απόγευμα της Παρασκευής 11 Ιουλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Από τη ζωντάνια και αθωότητα της έκφρασης των νηπιακών και παιδικών τμημάτων, μέχρι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα στη δομή, το χρώμα και τη λεπτομέρεια των έργων των ενηλίκων, η συγκεκριμένη έκθεση υπόσχεται ένα υπέροχο ταξίδι στις ιδέες και συναισθήματα, που μπορούν να αποτυπωθούν σε έναν καμβά. Πόσο μάλλον, όταν τα έργα αυτά προέρχονται από ερασιτέχνες, τους εκατό (100) περίπου σπουδαστές των Τμημάτων του «Βραυρωνίου»!

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσαν επίσης τα φωτογραφικά έργα που φιλοξενούνται στην έκθεση, αποτέλεσμα της νέας ενότητας βασικών αρχών ψηφιακής φωτογραφικής επεξεργασίας, που διδάχτηκαν για πρώτη φορά οι σπουδαστές.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Ι. Μεθενίτης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μαρία Κιμπιζή, οι οποίοι αφού περιηγήθηκαν στην έκθεση, συνεχάρησαν τους σπουδαστές και την υπεύθυνη των Τμημάτων κα Ευδοκία Μεθενίτη, για το άριστο αποτέλεσμα και την εξαιρετική τους πρόοδο, ανανεώνοντας τη δέσμευση και της νέας Δημοτικής Αρχής, για τη συνέχιση της επένδυσης στις πολιτιστικές και επιμορφωτικές δράσεις και θεσμούς στο Δήμο Μαρκοπούλου. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η δημοτική σύμβουλος Μπίλλυ Δρίτσα.

Η έκθεση διαρκεί μέχρι και τις 27 Ιουλίου και είναι ανοιχτή στο κοινό Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 5.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και ο Δήμος Μαρκοπούλου, απευθύνουν κάλεσμα προσφοράς συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.