22/03/2013

Σεμινάριο ανανηπτών στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή από την Επίλεκτη Ομάδα Μαρκοπούλου-Κουβαρά

Η Επίλεκτη Ομάδα Μαρκοπούλου-Κουβαρά σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ) πραγματοποιεί μονοήμερα σεμινάρια Ανανηπτών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, το Σάββατο 13 Απριλίου 2013. Το σεμινάριο θα αρχίσει στις  09:00 ακριβώς  και θα τελειώσει περίπου στις 14:00 της ίδιας ημέρας στο 1ο Γυμνάσιο Πέτας-Κουβαρά (Ομήρου 17).

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια βραχεία διάλεξη και κυρίως ασκήσεις σε προσομοιωτές.

Το σεμινάριο έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ERC).

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση όλου του σεμιναρίου και την τελική αξιολόγησή σας, θα είστε Ανανήπτης στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (CPR/AED ή BLS/AED provider).

Το κόστος ανά συμμετέχοντα ορίσθηκε σε 30 ευρώ  και περιλαμβάνει: Εγχειρίδιο από το ERC στην Ελληνική γλώσσα, Πιστοποιητικό ανανήπτη από το ERC, γραφική ύλη και Catering κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει, ας επικοινωνήσει άμεσα με τον πρόεδρο της ομάδας  κ. Χουχουλή Χρήστο στο τηλέφωνο  6984 781871  μέχρι τις 27-3-2013.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΟΥΒΑΡΑ
ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ