12/03/2013

«ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ» παρουσιάζει, την εβδομάδα 14- 20 Μαρτίου 2013, τη μεγαλειώδη κινηματογραφική μεταφορά του διασημότερου θεατρικού μιούζικαλ «ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ», το οποίο βραβεύτηκε φέτος με 3 Όσκαρ.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ
(Les Miserables)

Προβολές: 18.15 και 21.15

Διάρκεια: 158'

Σκηνοθεσία: Τομ Χούπερ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χιου Τζάκμαν, Ράσελ Κρόου, Αν Χάθαγουεϊ, Αμάντα Σέιφριντ, Σάσα Μπάρον Κοέν, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

Βραβεύτηκε με τρία ΟΣΚΑΡ από την Αμερικανική Ακαδημία το 2013: Μακιγιάζ και Hairstyling (Lisa Westcott, Julie Dartnell), Μοντάζ ήχου (Andy Nelson, Mark Paterson, Simon Hayes) και Β΄ Γυναικείου Ρόλου (Anne Hathaway).

Η ταινία αποτελεί μεταφορά στη μεγάλη οθόνη, του διασημότερου και μακροβιότερου ίσως θεατρικού μιούζικαλ, με περισσότερους από 60 εκατ. θεατές σε 42 χώρες, που συνεχίζει να "σπάει" τα ταμεία ακόμη και σήμερα, παρά την 28χρονη καριέρα του!

Οι κινηματογραφικοί "Άθλιοι", βασίζονται στην ομώνυμη νουβέλα του Βίκτωρος Ουγκώ και μας μεταφέρουν στην εξεγερμένη Γαλλία του 19ου αιώνα, όπου ο Γιάννης Αγιάννης απελευθερώνεται μετά από πολύχρονη φυλάκιση, παραβιάζει τους όρους αποφυλάκισής του και κυνηγιέται ανελέητα από τον επιθεωρητή Ιαβέρη, για να συλληφθεί.

Μια συναρπαστική ιστορία σπασμένων ονείρων, ανεκπλήρωτης αγάπης, πάθους, θυσίας. Μια διαχρονική μαρτυρία, για την επιβίωση του ανθρώπινου πνεύματος!

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:
Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924 

Καλές Προβολές!