16/10/2012

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟ 4o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόβλημα με την εμφάνιση τρωκτικών αντιμετώπισε το 4ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου κινήθηκε άμεσα, μετά την ενημέρωση που έλαβε για το εν λόγω ζήτημα από την Διευθύντρια του 4ου Νηπιαγωγείου και την αμέσως επόμενη ημέρα προχώρησε στη διενέργεια μυοκτονίας και απολύμανσης στους χώρους του Νηπιαγωγείου.

Κατά τη διάρκεια της απολύμανσης, το 4ο Νηπιαγωγείο παρέμεινε κλειστό, από 2 έως 9 Οκτωβρίου. Οι μαθητές επέστρεψαν στις τάξεις τους στις 10 του μηνός, όμως στις 12 Οκτωβρίου, παρατηρήθηκαν εκ νέου σημάδια εμφάνισης τρωκτικών, με αποτέλεσμα να διαταχθεί και δεύτερη φάση απολύμανσης και μυοκτονίας.

Με νέα απόφαση του Δήμου Μαρκοπούλου, το 4ο Νηπιαγωγείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, προκειμένου να γίνει και τρίτη φάση απολύμανσης και μυοκτονίας, μέχρις ότου διαπιστωθεί η πλήρης εξάλειψη του προβλήματος.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ζητάει την κατανόηση των γονέων και θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών στο 4ο Νηπιαγωγείο, καθώς προέχει η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών.