18/07/2012

ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ



Με ιδιαίτερη χαρά το τμήμα τένις υποδέχεται
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ κάτω των 14 ετών
ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ κάτω των 16 ετών
«Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Τμήμα Τένις και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αλλά και προσωπικά τον Πρόεδρό της κύριο Σπύρο Ζαννιά για την απόφασή τους να μας αναθέσουν για τρίτη φορά, την κορυφαία εκδήλωση της Ομοσπονδίας που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Ένωση μας.

Ύστερα από τον Ιούνιο του 2007 στο Πόρτο Ράφτη και τον Ιούνιο του 2010 στο Ο.Α.Κ.Α., θεωρούμε ότι αυτή η τρίτη ανάθεση αυτής της τόσο κορυφαίας διοργάνωσης, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και δείχνει την εμπιστοσύνη που έχουν για το Τμήμα Τένις και την Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη, τόσο η Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), όσο και η Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης της Η΄ Περιφέρειας που ανήκει ο Σύλλογός μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος μετά από απόφαση των διοργανωτών αφιερώνουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2012 στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Ενός οργανισμού που 17 χρόνια μετά την ίδρυσή του, αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε παιδιού, κάθε γονέα και πολλών δημόσιων και κρατικών λειτουργών, αφού προσπαθεί και επιτυγχάνει να δίνει άμεσα λύσεις στα εκατοντάδες προβλήματα που τα παιδιά αντιμετωπίζουν, πάντα από την πρώτη γραμμή και μέσα από συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από 28 έως 10 Αυγούστου 2012 στις Δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μαρκοπούλου, που είναι η έδρα του Τμήματος Τένις.

Στη κορυφαία αυτή διοργάνωση του αθλήματος θα συναντηθούν όλοι οι αθλητές της χώρας, Αγόρια και Κορίτσια από 12 έως 18 ετών, από την Θράκη έως την Κρήτη και από το Αιγαίο έως το Ιόνιο προκειμένου να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν.

Οι αθλητές και οι προπονητές του τμήματος τένις μαζί με τους γονείς τους, την Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη και τον Δήμο Μαρκοπούλου, πιστεύοντας ότι οι μέχρι τώρα προσπάθειές τους για την ανάπτυξη του Αθλήματος στην περιοχή μας έτυχαν για μια ακόμη φορά ανταπόκρισης, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου οι συναθλητές τους που θα αγωνιστούν στις εγκαταστάσεις μας αλλά και οι συνοδοί τους που θα επισκεφτούν τον Δήμο μας, να τύχουν της άριστης φιλοξενίας μας.

Μια βδομάδα πριν την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2012, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουλίου, και στην καθιερωμένη πλέον Σχολή Διαιτησίας Εθνικού Επιπέδου (National School),  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και με την αναγνώριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (I.T.F.) πενήντα (50) υποψήφιοι επιδιαιτητές από όλα τα σημεία της χώρας θα παρακολουθήσουν το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ώστε οι επιτυχόντες να έχουν την δυνατότητα της επιδιαιτησίας των Ενωσιακών Πρωταθλημάτων που διεξάγονται καθ΄ όλην την διάρκεια του έτους σε όλες τις Ενώσεις Αντισφαίρισης της χώρας. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα παράσχει την υποστήριξή του σε όλες τις διοργανώσεις μας και θα εκπροσωπείται με συνεργάτες του, που θα βρίσκονται στα γραφεία του Τμήματος Τένις της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη στις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις στο Αυλάκι.

Ο Έφορος του Τμήματος Τένις
          Κώστας Γιακουμής