13/05/2019

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής, στο Μαρκόπουλο!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Μαρκοπούλου, πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες της Α’ Φάσης Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων  – Παγκορασίδων) Α’ – Γ’ Περιφερειών.
Οι εκατοντάδες νεαροί αθλητές, με τις άρτιες εμφανίσεις τους, μάγεψαν τους γονείς και φιλάθλους που πλημμύρισαν τον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισαν αυτό το αγωνιστικό διήμερο, θα αποτελέσουν οδηγό και πυξίδα για την αθλητική και προσωπική ανάπτυξή τους.
Η Ελλανόδικος Επιτροπή των Αγώνων αποτελείτο από τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, Σωτήρη Ι. Μεθενίτη, τον Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου Μαρκοπούλου, στον τομέα του Αθλητισμού & Μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, κο Κωνσταντίνο Πανταζή, την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κα Μπίλλυ Δρίτσα, τον Β’ Αντιπρόεδρο Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, κο Ανάργυρο Σοφρά, τον Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και Υπεύθυνο για θέματα Αθλητισμού, κο Νικόλαο Ορφανό και το Μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, κο Δημήτριο Τσεγκέλη.

Τις απονομές, πραγματοποίησαν εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Ζωή Γιαννάκη, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κα Μπίλλυ Δρίτσα, καθώς και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου, στον τομέα του Αθλητισμού, κος Κωνσταντίνος Πανταζής.
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ευχαριστούν την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την άψογη συνεργασία κατά την επιτυχή πραγματοποίηση της σπουδαίας αυτής Αθλητικής Διοργάνωσης και εύχεται καλή αγωνιστική συνέχεια, σε όλους τους νεαρούς αθλητές.