23/04/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                 Μαρκόπουλο, 23/4/2019
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Αρ. Πρωτ.: 6794
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ  
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας,
κας Ζωής Γιαννάκη
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Email: antid.paideias@markopoulo.gr

Προς:

Εκπαιδευτήρια Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος

Υπόψιν: Κας Σταυρούλας Σοφού   



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ



Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, για την προσφορά που πραγματοποιήσατε προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, προσφέροντας Αγαθά, συνολικής αξίας χιλίων Ευρώ (1.000€).
Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για την γενναιόδωρη και άξια προς μίμηση πρωτοβουλία σας, καθώς όπως επανειλημμένα έχετε αποδείξει τα τελευταία χρόνια, με αντίστοιχες προσφορές προς το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, η Κοινωνική Αλληλεγγύη είναι ένα «μάθημα», στο οποίο τα Εκπαιδευτήρια Ι.Μ. Παναγιωτόπουλος παίρνουν άριστα με τόνο!
Να γνωρίζετε πως θαυμάζουμε το Έργο που επιτελείτε για την Ευαισθητοποίηση και Κοινωνική σας Αλληλεγγύη και σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας, στην προσπάθειά μας να καλύψουμε ανάγκες συνανθρώπων μας, που βιώνουν έντονα την οικονομική κρίση στην καθημερινότητά τους.
Ευχόμαστε υγεία και κάθε πρόοδο σε σας και στους μαθητές σας και παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας,  σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την σπουδαία προσφορά – μία από τις γενναιόδωρες  χορηγίες που έχουμε δεχθεί.
Καλή Ανάσταση!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,
Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας,

Ζωή Γιαννάκη.