10.4.19

Το μεγαλειώδες έργο της Εικαστικού, κας Αγγελικής Τσεβά, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου

Αγαπητοί Συμπολίτες, 
Το Σάββατο, 6 Απριλίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου, πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια, της Τιμητικής Αναδρομικής Έκθεσης, της Εικαστικού, Αγγελικής Τσεβά.
Πλήθος κόσμου, είχε την ευκαιρία να δει μια τεράστια συλλογή έργων γλυπτικής, κεραμικής και ζωγραφικής με διάφορες τεχνικές και από ποικίλα υλικά, όπως χρώμα, πηλό, μέταλλο, πέτρα κ.ά.
Με κοινή συνισταμένη την αρμονική σχέση μεταξύ των τεχνοτροπιών και των εικαστικών  αναγνώσεων, το έργο της κας Τσεβά, καθήλωσε με το μεγαλείο, την μοναδικότητα και την ταυτότητά του.
Η ίδια η κα Τσεβά, ξενάγησε τους παρευρισκόμενους, εξηγώντας πτυχές των έργων της και μας κάλεσε να αγγίξουμε την τέχνη και να την αφουγκραστούμε, ώστε να μιλήσει στην αρχέγονη φύση του ανθρώπου, στην ψυχολογία του και να τον φέρει σε μια κατάσταση ηρεμίας και μεταρσίωσης.
Η Έκθεση θα διαρκέσει 6 – 21 Απριλίου 2019 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό, καθημερινές 6.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ.
Παράλληλα, στο χώρο της Έκθεσης, θα λειτουργήσει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Ξενάγηση και Καλλιτεχνικό Εργαστήρι), για τα Σχολεία του Δήμου μας, το χρονικό διάστημα 8 – 19 Απριλίου 2019, τις καθημερινές 9.00 π.μ. με 1.00 το μεσημέρι. Το Πρόγραμμα θα έχει διάρκεια μιας διδακτικής ώρας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, στην Υπεύθυνη των Τμημάτων Ζωγραφικής του Δήμου μας, στο τηλέφωνο 22990 49121 (εργάσιμες πρωινές ώρες και μέρες) .
Είσοδος ελεύθερη. 
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.