02/04/2019

Η συναρπαστική αληθινή ιστορία «Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ», η ταινία κιν. σχεδίων «Το Πάρκο των Θαυμάτων» και για 2η εβδομάδα, η τρυφερή ταινία «ΝΤΑΜΠΟ» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει τη συναρπαστική αληθινή ιστορία «Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ», τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «Το Πάρκο των Θαυμάτων» και για 2η εβδομάδα, την τρυφερή ταινία «ΝΤΑΜΠΟ», από την Πέμπτη 4, έως και την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019.

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (μεταγλ.)
(Wonder Park)
Ώρες προβολών: 5.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ντίλαν Μπράουν
Σκηνοθετική Επιμέλεια (μεταγλ.): Φώτης Πετρίδης
Ακούγονται οι ηθοποιοί: Γιώργος Λιανός, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Άγγελος Λιάγκος, Φώτης Πετρίδης, Άριελ Κωνσταντινίδη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Μάρκος Σιώνης
Διάρκεια: 79 λεπτά
Μια 8χρονη, με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις, δημιουργεί με τη φαντασία της, ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ, που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της, με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.



ΝΤΑΜΠΟ (μεταγλ.)
(Dumbo)
Ώρες προβολών: 6.50 μ.μ.
Διάρκεια: 112 λεπτά

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η ολοκαίνουργια μεγάλη περιπέτεια ζωντανής δράσης «Ντάμπο» βασίζεται στην αγαπημένη κλασική ιστορία όπου εξυμνείται η διαφορετικότητα, η οικογένεια είναι αγαπημένη και τα όνειρα απογειώνονται.
Η δημιουργική ομάδα περιλαμβάνει τον κινηματογραφιστή Ben Davis (Οι Φύλακες του Γαλαξία), τον βραβευμένο με Όσκαρ σχεδιαστή Rick Heinrichs (Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi), την 4 φορές βραβευμένη με Όσκαρ σχεδιάστρια κοστουμιών Colleen Atwood (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του Tim Burton), τον μοντέρ Chris Lebenzon (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και Maleficent) και τον βραβευμένο από τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου μακιγιέρ Paul Gooch (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων). Ο Ehren Kruger έχει γράψει το σενάριο και είναι συμπαραγωγός με την Katterli Frauenfelder, τον Derek Frey (Frankenweenie) και τον Justin Springer (TRON: Legacy). Ο Nigel Gostelow είναι ο εκτελεστικός παραγωγός.
Ανάμεσα στους ηθοποιούς – αστέρες, βρίσκονται οι βραβευμένοι με Χρυσή Σφαίρα Colin Farrell και Michael Keaton, ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Danny DeVito, η βραβευμένη από τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Eva Green. Θα δούμε, επίσης, τα εκπληκτικά ταλέντα των Roshan Seth, DeObia Oparei, Sharon Rooney και Douglas Reith.
Ο ιδιοκτήτης του τσίρκου, Μαξ Μέντιτσι, αναθέτει στον πρώην αστέρα Χολτ Φάριερ και τα παιδιά του, Μίλι και Τζο, να φροντίζουν έναν νεογέννητο ελέφαντα, του οποίου τα υπερμεγέθη αυτιά, τον κάνουν περίγελο σε ένα ήδη δοκιμαζόμενο τσίρκο. Αλλά όταν ανακαλύπτουν ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο κάνει μια απίστευτη επιστροφή, προσελκύοντας τον πειστικό επιχειρηματία Βι Έι Βάντεβιρ, ο οποίος προσλαμβάνει το περίεργο παχύδερμο ζώο για το νέο του, μεγαλόπνοο εγχείρημα ψυχαγωγίας, την Ονειροχώρα. Ο Ντάμπο ανεβαίνει σε νέα ύψη, μαζί με μια γοητευτική και εντυπωσιακή ακροβάτρια, την Κολέτ Μαρσάντ, μέχρι ο Χολτ να μάθει, ότι κάτω από τη γυαλιστερή βιτρίνα της, η Ονειροχώρα είναι γεμάτη σκοτεινά μυστικά.




Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ
(The Professor and The Madman)

Ώρες προβολών: 9.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Π. Μπ. Σέμραν
Σενάριο (βασισμένο στο βιβλίο του Σάιμον Γουίντσεστερ): Τοντ Κομάρνικι, Π. Ντ. Σέρμαν
Ηθοποιοί: Μελ Γκίμπσον, Σον Πεν, Νάταλι Ντόρμερ, Έντι Μάρσαν, Τζένιφερ Ιλ, Τζέρεμι Ίρβιν, Ιοαν Γκρούφονρτ, Ντέιβιντ Ο’ Χάρα, Στίβεν Ντιλέιν, Στιβ Κούγκαν
Διάρκεια: 124 λεπτά

Βασισμένη στο ομώνυμο διεθνές μπεστ σέλερ του Σάιμον Γουίντσεστερ, η ταινία είναι μια συναρπαστική αληθινή ιστορία παραφροσύνης, ιδιοφυΐας και εμμονής, με πρωταγωνιστές δύο αξιόλογους άντρες που άφησαν το σημάδι τους γράφοντας το Λεξικό της Αγγλικής Γλώσσας της Οξφόρδης, ένα εγχείρημα ξεκίνησε το 1857 και ήταν ένα από τα πιο φιλόδοξα και επαναστατικά έργα του ανθρώπινου πνεύματος.
Στη γεμάτη μυστήριο και αγωνία ταινία -που θα μας ταξιδέψει στο σκοτεινό Λονδίνο του 19ου αιώνα- πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Μελ Γκίμπσον (Braveheart) και Σον Πεν (Mystic River). Η συνταρακτική ιστορία πίσω από ένα μνημειώδες έργο της ανθρωπότητας μεταφέρεται στον κινηματογράφο και καθηλώνει τον θεατή με τη συναρπαστική πορεία της τρέλας δίπλα στην ιδιοφυΐα.
Λονδίνο, 1872. Ο καθηγητής Τζέιμς Μάρεϊ (Μελ Γκίμπσον) αρχίζει να συγκεντρώνει ορισμούς με αφορμή την πρώτη έκδοση του Λεξικού της Οξφόρδης για την αγγλική γλώσσα. Λαμβάνει πάνω από 10,000 λήμματα από έναν δόκτορα Γουίλιαμ Μάινορ (Σον Πεν), ο οποίος είναι τρόφιμος σε άσυλο φρενοβλαβών εγκληματιών.


Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.
Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη σελίδα του «Άρτεμις», στο Facebook: http://www.facebook.com/artemiscinema/, όπως και από την ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Μ.), στο: http://www.kdem.gr/posts/5/oi-tainies-ths-evdomadas

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Σας ευχόμαστε καλές προβολές!