07/01/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 2ου Γυμνάσιου Μαρκοπούλου & 2ου Λυκείου Μαρκοπούλου


Κατόπιν επικοινωνίας της Αντιδημάρχου Παιδείας Μαρκοπούλου με τον Αντιπεριφερειάρχη , κ. Φιλίππου Πέτρο, καθώς και με το Τμήμα Εκπ/τικών  θεμάτων της Περιφερειακής  Ενότητας Ανατολικής Αττικής έχουμε να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα :
Το Τμήμα Εκπ/τικών Θεμάτων έχει αποστείλει από τις 20/12/2018 με Αρ.Πρωτ.256960 έγγραφο προς τη Διεύθυνση Οικονομικών Π.Ε Ανατολικής Αττικής (Τμήμα Προμηθειών) με το όποιο αιτείται, ΝΕΟ δρομολόγιο για τους μαθητές των 2ου Γυμνασίου & 2ου  Λυκείου Μαρκοπούλου, σύμφωνα με το Αρ.Πρ.1154/19/12/2018 έγγραφο του 2ου Γυμνασίου, καθώς και την καταχώρηση του 2ου Γυμνασίου & 2ου Λυκείου Μαρκοπούλουόπως είναι και οι καθύλην  αρμόδιοι και όχι ο Δήμος (μέσω της εφαρμογής e-student).
Μετά τις παραπάνω ενέργειες, δεν πιστεύουμε, ότι υφίσταται κανένας λόγος για άλλες κινητοποιήσεις μαθητών, γιατί όλα έχουν δρομολογηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σωστή επικοινωνία Δήμου – Διευθυντών και ο συντονισμός των κατάλληλων ενεργειών με εποικοδομητικό διάλογο, αποδεικνύονται περίτρανα ως τα μόνα μέσα επίλυσης των όποιων εκπαιδευτικών θεμάτων κι αυτό ας γίνει “μάθημα” σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, καταδικάζοντας, την οποιαδήποτε μορφή βίας στην πόλη μας.

Με εκτίμηση,
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής
Ζωή Γιαννάκη