20.8.18

«Τροπική» η Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, με τη Συναυλία σε ρυθμούς Κούβας και Λατινικής Αμερικής, ξεσηκώνοντας τους δεκάδες θεατών!
Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε «τροπική» μετατράπηκε για λίγες ώρες, η Δημοτική Πλαζ Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη, με την έξαψη και την ένταση των ρυθμών της Κούβας και της Λατινικής Αμερικής, στη συναυλία του Ερνάντο Ρεϊνάλντες και του πολυμελούς συγκροτήματός του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 17 Αυγούστου.

Το ξεχωριστό μουσικό ταπεραμέντο, η πληθωρική προσωπικότητα και η απογειωτική διάθεση των μουσικών επί σκηνής, δεν άργησε να ξεσηκώσει τους δεκάδες θεατών όλων των ηλικιών, που προσέρχονταν στο χώρο της εκδήλωσης από νωρίς, μέχρι και μιάμιση ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας, δημιουργώντας το αδιαχώρητο!

Το - πέρα από κάθε προσδοκία – μέγεθος της επιτυχίας της εκδήλωσης, δικαίωσε για μια ακόμη φορά, την επιλογή της Δημοτικής Αρχής Μαρκοπούλου και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου, να επενδύουν στη διοργάνωση ενός ευρέως φάσματος εκδηλώσεων Πολιτισμού υψηλής ποιότητας, που έχει τόσο ανάγκη ο κόσμος, στις μέρες μας.

Ανανεώνουμε το πολιτιστικό μας «ραντεβού», για την Κυριακή, 26 Αυγούστου, στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, με λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι από το σχήμα «Μουσικές Αλκυονίδες», υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.