18/06/2018

To «ΧΑΝΑ ΖΟΟ- 10 χρόνια μαζί», στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλεί την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 9 το βράδυ, στην παιδική, μουσικοχορευτική παράσταση «ΧΑΝΑ ΖΟΟ – 10 Χρόνια μαζί» του Μάνου Βαφειάδη, στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.
Στο πάρτι «XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!», οι θεατές, με έναν μαγικό τρόπο, βλέπουν να έρχονται όλοι οι αγαπημένοι τους ήρωες, να χορέψουν μαζί τους και να τραγουδήσουν τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη, από το «Mazoo an the Zoo» και το «XANA ZOO».
Η Τερέζα, ο Παύλος και η Νίκη ανεβαίνουν στο Μαγικό χαλί του XANA ZOO και ταξιδεύουν σε όλη την Χοραλία. Πρώτος σταθμός η Ινδία για να συναντήσουν την Τίγρη που είναι “μπουρλότο και όλες ζηλεύουν το λυγερό κορμί της”. Επόμενος σταθμός, η  Αφρική για να συναντήσουν την αγαπημένη τους Καμήλα και τον μαλλιαρό Γορίλα. Το ταξίδι δεν έχει τελειωμό! Να! και η Κατσίκα, που είναι γλύκα και μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι, να! και ο Σκαντζόχοιρος, να! και η Αγελάδα που είναι η πιο ωραία στην Ελλάδα, να! και ο Παπαγάλος, να! και όλη η υπόλοιπη τρελοπαρέα. Οι μικροί μας (..και όχι μόνο) φίλοι συμμετέχουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, χορεύοντας και τραγουδώντας, σε μια ονειρεμένη παράσταση που θα τους μείνει αξέχαστη!
Πρωταγωνιστούν: Τερέζα Σάσσου, Πιερρόπουλος Παύλος, Νίκη Λάππα.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Παπαγάλος
Κείμενα: Μπουμπού η Αλεπού
Μουσική: Ντρούλης Ντρούλης χοντρούλης
Χορογραφίες: Αστακός
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Τριπόδης

Είσοδος Ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας & φαρμάκων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Μαρκοπούλου.