20/06/2018

Summer Bike Festival: Νέα Ημερομηνία 23-24 Ιουνίου 2018


Για το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου μετατίθεται το Summer Bike Festival
Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε το περασμένο Σαββατοκύριακο αλλά δε μας χαλάει με τίποτα το Summer Bike Festival που αλλάζει ημερομηνία και γίνεται… ακόμα πιο καλοκαιρινό!
Bikers get together, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου, στον γνωστό πια χώρο του Ιπποδρόμου Αθηνών με πολύ κέφι και ακόμη περισσότερο ποδήλατο, από τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου ως τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής.
Δοκιμές ποδηλάτων
Η ιδέα είναι απλή: Μαζευόμαστε γύρω από την εξαιρετική πίστα των 2.6 χιλιομέτρων και έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικά εξαιρετικά ενδιαφέροντα ΜΤΒ και Gravel της ελληνικής αγοράς. Ποδήλατα που εύκολα μπορούμε να αποκτήσουμε και ίσως βρούμε και στο χώρο του Summer Bike Festival σε τιμές προσφοράς!
Γιατί η αλήθεια είναι πως, το πόσο καλό είναι ένα ποδήλατο μόνο όταν το δοκιμάσεις μπορείς να το αντιληφθείς!
Παιχνίδια στο χώμα λοιπόν και ατέλειωτες βόλτες πριν κάνουμε ένα διάλειμμα για σνακ ή για μεσημεριανό, πάντα υπό τους ήχους της μουσικής του Pepper 966.
Ε-bikes: Το μέλλον του ποδηλάτου είναι εδώ
Μια ακόμη ευκαιρία που θα έχουν οι επισκέπτες του Summer Bike Festival είναι να δοκιμάσουν, σε πραγματικές συνθήκες ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση. Μπορούν να συγκρίνουν τα διαφορετικά συστήματα, να κάνουν τις δοκιμές τους και να καταλάβουν τις διαφορετικές προσεγγίσεις των εταιρειών και τι σημαίνει αυτό για την απόδοση και τη συμπεριφορά του ποδηλάτου.
Ειδικά για τα ebikes, τα οποία αποτελούν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον κεφάλαιο του ποδηλάτου σήμερα, θα έχει κάποιος την ευκαιρία να νιώσει την αίσθηση της επιτάχυνσης, να βιώσει τη χαρά της υποβοήθησης αλλά και να διαπιστώσει πως με ένα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση, απλώς κάνεις… περισσότερο ποδήλατο, πιο εύκολα!
Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους
Φέρτε τους μικρούς ποδηλάτες να απολαύσουν με ασφάλεια αυτό που αγαπούν περισσότερο: το ποδήλατο! Αφήστε τους να ανακαλύψουν τη χαρά της δεξιοτεχνίας κάτω από τα βλέμματα έμπειρων εκπαιδευτών και – αν δεν ξέρουν – να μάθουν ποδήλατο!
Αν πάλι ξέρουν, να γίνουν καλύτεροι!
Λίγο μουσική, μια μπύρα και το ποδήλατό μου!
Σας περιμένουμε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου να… χαλαρώσουμε ποδηλατικά… Ανάμεσα σε ωραία ποδήλατα, μουσική, φαγητό και αναψυκτικά απολαμβάνοντας όμορφες διαδρομές σε έναν εξαιρετικό χώρο με μια άπλα 170 στρεμμάτων… Ο Ιππόδρομος Αθηνών κάνει ποδήλατο και μας προσκαλεί για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο!
Summer Bike Festival:

Σάββατο 23 Ιουνίου, από τις 17:00 ως τις 21:00

και Κυριακή 24 Ιουνίου, από τις 11:00 ως τις 20:00


Πληροφορίες: www.bikefestival.gr