26/06/2018

Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί, από τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη «ΜΥΡΡΙΝΟΥΣ», στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες, 
Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη «ΜΥΡΡΙΝΟΥΣ», σας προσκαλούν στην επετειακή μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο: «Άρχισε γλώσσα μ’ άρχισε, τραγούδια ν’ αραδιάζεις»την Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος «Μυρρινούς», συστάθηκε το 2012 ως συνέχεια του Τμήματος Παραδοσιακού Χορού του Δήμου Μαρκοπούλου, με σκοπό την διάσωση, διάδοση και προβολή του ελληνικού παραδοσιακού χορού. Φέτος, συμπληρώνονται είκοσι ( 20 ) χρόνια συνολικής και αδιάλειπτης παρουσίας, της ομάδας στα Πολιτιστικά δρώμενα του Μαρκοπούλου και των Μεσογείων ευρύτερα και σας προσκαλούμε σε μια μεγάλη γιορτή παρουσία ορχηστρών από όλη την Ελλάδα.

Υπεύθυνος διδασκαλίας και παρουσίασης, είναι ο κος Φώτης Φλώρος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας & φαρμάκων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Μαρκοπούλου.