31/05/2018

To Ράλλυ Ακρόπολις ξανά στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου – Ειδική προσφορά για τους κατοίκους του Δήμου Μαρκοπούλου: Με την αγορά ενός εισιτηρίου άλλο ένα δώρο

To Ράλλυ Ακρόπολις ξανά στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου – Ειδική προσφορά για τους κατοίκους του Δήμου Μαρκοπούλου: Με την αγορά ενός εισιτηρίου άλλο ένα δώρο.
Υπερειδική Διαδρομή – ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018
Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 – ‘Ωρα: 3:26 μ.μ.
Ιππόδρομος Αθηνών, Μαρκόπουλο

Ένδεκα χρόνια μετά την αξέχαστη Υπερειδική Διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις το 2007, o Ιππόδρομος Μαρκοπούλου ανοίγει ξανά τις πύλες του, για να φιλοξενήσει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Ευρωπαϊκού και Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το μεσημέρι της Παρασκευής, 1 Ιουνίου.
Η Υπερειδική, στον κεντρικό χώρο του στίβου του Ιπποδρόμου αναμένεται να έχει ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, καθώς τα πληρώματα θα αγωνίζονται, κατά μέτωπο, ανά ζεύγη, με παράλληλη αφετηρία και θα τερματίσουν στο σημείο εκκίνησής τους, έχοντας καλύψει το μήκος των 2,6 χιλιομέτρων της Υπερειδικής Διαδρομής! Οι ταχύτατες, παρατεταμένες στροφές, σε συνδυασμό με τον απευθείας συναγωνισμό των αυτοκινήτων, εγγυώνται μοναδικό θέαμα!
Η Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 θα διεξαχθεί στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου, στις 3:26 μ.μ. το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουνίου 2018 – αμέσως μετά την πανηγυρική εκκίνηση των αυτοκινήτων υπό τη σκιά του Παρθενώνα!
Όλοι οι επισκέπτες θα μπορέσουν εκείνη την ημέρα να απολαύσουν το Ράλλυ Ακρόπολις και στη συνέχεια να παρακολουθήσουν τις εντυπωσιακές Ιπποδρομίες, που θα ακολουθήσουν, προσφέροντας το δικό τους θέαμα, με άλογα και αναβάτες, σε έναν απαράμιλλο συνδυασμό τεχνικής, δύναμης και αντοχής.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων όπως :
  • Έκθεση αυτοκίνητων (αγωνιστικά, ιστορικά κ.α.)
  • Παιχνίδια με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα κλίμακας 1:10, σε μικρογραφία της πραγματικής πίστας
  • Φουσκωτά για παιδιά
  • Πολλές άλλες εκπλήξεις

Αποκλειστική Προσφορά για τους κατοίκους του Δήμου Μαρκοπούλου:
Με τον κωδικό markopoulo2018 οι κάτοικοι του Δήμου Μαρκοπούλου, μπορούν με την αγορά ενός εισιτηρίου να λάβουν δώρο 1 επιπλέον εισιτήριο, με κόστος 10€ (είτε στο ticketmaster.gr, είτε στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ). Να σημειωθεί ότι αυτός ο κωδικός αφορά στα πρώτα 200 εισιτήρια.
Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες www.acropolisrally.gr