16/05/2018

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής διεξήχθη στο Μαρκόπουλο, σε πνεύμα γιορτής για τον Αθλητισμό

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Με κορίτσια και αγόρια, που είχαν κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για την Ενόργανη Γυμναστική, πλημμύρισε το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.
Οι συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας (Παίδων-Κορασίδων), άξια καταχειροκροτήθηκαν και κέρδισαν τον θαυμασμό των εκατοντάδων θεατών, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τις εξαιρετικές γυμναστικές επιδείξεις, όπως και από το ήθος και το πείσμα των νεαρών αθλητών και αθλητριών.
Τις απονομές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος πραγματοποίησαν, ως μέλη της Ελλανοδίκου Επιτροπής, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», Μπίλλυ Δρίτσα, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Μαρκοπούλου, Νίκος Ορφανός, η Δημοτική Σύμβουλος, Μαρία Κιμπιζή και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Μαρκοπούλου στον τομέα Αθλητισμού, Κώστας Πανταζής.
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ευχαριστούν την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την άψογη συνεργασία, στην πραγματοποίηση αυτής της σπουδαίας Αθλητικής Διοργάνωσης στον Δήμο Μαρκοπούλου.