4.4.18

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΠΡΟΣ κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΗ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μαρκόπουλο, 3/4/2018
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ.:  4888
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ


Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1,
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, Τ.Κ.:19003


Γραφείο Δημάρχου
Τηλ: 22990-20121
Fax: 22990-24009

Προς:

 κο Παντελή Μαντωνανάκη


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.


Αγαπητέ κ. Μαντωνανάκη,

Με την παρούσα επιστολή, παρακαλώ να δεχθείτε τις θερμότερες ευχαριστίες μας, για την σημαντικότατη προσφορά που πραγματοποιήσατε προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπό σας και την ευαισθητοποίησή σας, σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης!

Η κατ’ επανάληψη συνεισφορά σας προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, συνιστά μία εξαιρετικά σημαντική στήριξη προς τις οικογένειες, που μας έχουν ανάγκη και τις οποίες, ο Δήμος Μαρκοπούλου στηρίζει σταθερά εδώ και επτά (7) χρόνια, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, χάρη στην στήριξη, αγάπη και εμπιστοσύνη, απλών πολιτών, φορέων, συλλόγων και εταιρειών.

Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, με διακριτικότητα, έγνοια για την αξιοπρέπεια των δικαιούχων, αλλά και αυστηρά κριτήρια, στηρίζει σε μηνιαία βάση με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, ρούχα, παπούτσια κλπ, τους περίπου 1.500 συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, στα πλαίσια της προσπάθειας αντιμετώπισης της σύγχρονης πρόκλησης, της διαρκώς επεκτεινόμενης φτώχειας.

Σας συγχαίρουμε θερμά, που έχετε γίνει ένας σημαντικός «κρίκος» της μεγάλης αλυσίδας κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς!

Ευχόμαστε ολόθερμα Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.