16/11/2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ, ΤΩN ΔΗΜΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΜΕΓΑΡEΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

Αγαπητοί Συμπολίτες,


Ο Δήμος Μαρκοπούλου, απευθύνει επείγον κάλεσμα σε όλους μας, για προσφορά Εμφιαλωμένου Νερού και Συσκευασμένων Τροφίμων -έτοιμων προς κατανάλωση - (Κονσέρβες, Κρουασάν, Μπισκότα κ.λ.π.), αύριο Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 και από την Δευτέρα 20 έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, τις ώρες 8.00 π.μ. έως 3.00 μ.μ, στην είσοδο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, ως αυτονόητη και ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης, για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν έκτακτες ανάγκες, εξαιτίας της καταστροφικής Πλημμύρας που σημειώθηκε, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στην Δυτική Αττική.


Ο τραγικός απολογισμός, φέρνει στο φως, τις τεράστιες ανάγκες των κατοίκων, που είδαν κόπους μιας ζωής να παρασύρονται από ορμητικούς χειμάρρους. Ο Δήμος Μαρκοπούλου, θεωρεί υποχρέωσή του, να συντονίσει δράση Αλληλεγγύης και Προσφοράς, σε αυτήν την κρίσιμη ώρα, ώστε να ανακουφιστούν έστω και λίγο, οι  ζωτικές ανάγκες των πληγέντων.


Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν στους προαναφερθέντες Δήμους!


Ας ενώσουμε τις Δυνάμεις μας για εκείνους που το έχουν ανάγκη, προτάσσοντας την ασπίδα της Κοινωνικής Ευαισθησίας! 


 Αγαπητοί Συμπολίτες!


Σας καλούμε να βοηθήσετε δυνατά σε αυτή την προσπάθεια!