28/11/2017

Πρόσκληση συμμετοχής στη χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δήμου Μαρκοπούλου, ζωγραφίζοντας χριστουγεννιάτικες "Ευχές"


O Δήμος Μαρκοπούλου, στα πλαίσια του Προγράμματος "Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους", μαζί με το Παιδικό Τμήμα Ζωγραφικής & Δημιουργικής Απασχόλησης, προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών να  ζωγραφίσουν την πιο όμορφη και φανταστική  χριστουγεννιάτικη "Ευχή" σε μία κάρτα,  που θα στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας!




ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΧΗΣ-ΚΑΡΤΑΣ

Προδιαγραφές έργου:

  • Η ζωγραφιά θα πρέπει να έχει τη μορφή "κάρτας".
  • Το φύλλο σχεδίου θα πρέπει να είναι χαρτόνι ή χοντρό χαρτί, οποιουδήποτε χρώματος, διπλωμένο στη μέση σαν κάρτα, με διαστάσεις έως 21 x 30εκ.
  • Τα υλικά μπορούν να είναι μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβι, κολλάζ ή μικτή τεχνική. Δεκτές γίνονται και τρισδιάστατες κάρτες.
  • Μην ξεχάσετε να γράψετε στο πίσω μέρος της ζωγραφιάς το ονοματεπώνυμο του δημιουργού, καθώς επίσης την τάξη και το σχολείο του ή το Τμήμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους».

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΡΓΩΝ

Τα έργα μπορούν να παραδοθούν:

1. Στο Γραφείο που βρίσκεται στο Ισόγειο, στην είσοδο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου.

2. Στο Δημοτικό Υποκατάστημα στο Πόρτο Ράφτη, καθημερινές, 8:00 με 15:00.

Η τελική ημερομηνία παράδοσης της κάρτας είναι η Τετάρτη, 13 Δεκέμβρη 2017.


Για ταχυδρομική αποστολή συμπληρώνετε τη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», 2ος όροφος Δημαρχείου Μαρκοπούλου, Δημοσθένους Σωτηρίου 1, Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, 19003 Μαρκόπουλο Μεσογαίας, με την ένδειξη «Ζωγραφίζοντας τις Χριστουγεννιάτικες Ευχές».

Όλες οι ζωγραφιές που θα συγκεντρωθούν θα γίνουν "στολίδια" και θα τοποθετηθούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο  της Κεντρικής Πλατείας, στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου μας την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου το πρωί, και θα παραμείνουν εκεί σε όλη τη διάρκεια των εορταστικών ημερών “μοιράζοντας τις...ευχές σας!

Τα είκοσι (20) καλύτερα έργα, θα δημοσιευτούν στο επίσημο ηλεκτρονικό site του Δήμου Μαρκοπούλου (www.markopoulo.gr), ενώ τα έξι (6) καλύτερα, θα γίνουν μεγάλες  αφίσες και θα στολίζουν για την περίοδο των γιορτών το Δημαρχείο Μαρκοπούλου.

Ένα (1) έργο θα γίνει η ευχετήρια κάρτα του Δημάρχου και ο δημιουργός της μαζί με την οικογένειά του, θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Άρτεμις», για την χειμερινή σεζόν 2017-2018!

Κύριοι Διευθυντές, Κυρίες Διευθύντριες,

Παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τον Σύλλογο Διδασκόντων, προκειμένου οι μαθητές να δημιουργήσουν τις κάρτες-στολίδια τους και όλοι μαζί να μοιράσουμε απλόχερα τις ευχές και φέτος τα Χριστούγεννα.





η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
«Βραυρώνιος»


Μπίλιω Δρίτσα.