28/11/2017

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η αριστουργηματική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και σε Α΄προβολή, η ταινία κιν. σχεδίων «ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»




Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η αριστουργηματική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και σε Α΄ προβολή, η μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2», από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, έως και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».



ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2    (μεταγλωττισμένη)
(Paddington 2)

Α΄ προβολής 

Ώρες προβολών: 7.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Πολ Κινγκ

Σκηνοθεσία μεταγλ. ταινίας: Φώτης Πετρίδης

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Πέτρος Δαμούλης, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντής Μαυριάς, Λίλα Μουτσοπούλου, Κώστας Δαρλάσης, Βασίλης Μήλιος

Διάρκεια: 95 λεπτά

Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Ουίνζντορ Γκάρντενς. Ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του, τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κ. Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν, ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.






 



ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

(2η εβδομάδα προβολής)

Ώρες προβολών: 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Αλέξανδρος Καμπαξής, Στέφανος Ληναίος, Μαρίνα Καλογήρου, Αργύρης Ξάφης, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Σκουλά, Νίκος Καρδώνης, Αμαλία Αρσένη, Γιούλικα Σκαφίδα, Ζέτα Δούκα, Alexandros Kollatos, Στάθης Ψάλτης

Διάρκεια: 121 λεπτά

Η ταινία στοχεύει να αναδείξει τη συναρπαστική προσωπικότητα του Νίκου Καζαντζάκη, καθώς και το μαγευτικό τοπίο της Ελλάδας μέσα στο οποίο διαμορφώθηκε.

Ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια του και τα όνειρά του. Αυτό είναι ακριβώς και ότι ο σκηνοθέτης σκοπεύει να επιτύχει με αυτήν την ταινία. Παρουσιάζει τα ταξίδια του στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και το όρος Σινά και μέσα από αυτές τις εμπειρίες, να αναδείξει τις φιλοσοφικές και μεταφυσικές του αναζητήσεις.





Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη νέα σελίδα του «Άρτεμις», στο Facebook: www.facebook.com/artemiscinema/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλές προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»!