04/10/2017

Με την κατάκτηση Κυπέλλου, ξεκίνησε η νέα χρονιά, για τα Τμήματα Γυμναστικής του Δήμου Μαρκοπούλου

Αγαπητοί Συμπολίτες,



Τα Τμήματα Γυμναστικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», του Δήμου Μαρκοπούλου, ξεκίνησαν φέτος, να διακρίνονται για τις επιδόσεις τους από πολύ νωρίς!


Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή, 1η Οκτωβρίου, στο Φεστιβάλ Γυμναστικής «Βe active- Ego and All» της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας , που έλαβε χώρα στο Ανοιχτό Θέατρο «Μαίρη Αρώνη», στην Πλατεία Καραϊσκάκη, του Δήμου Αλίμου, η ομάδα «Γονείς – Παιδιά», του Τμήματος Προσχολικής Κινητικής Αγωγής,  με δάσκαλό τους, τον Γυμναστή, κο Άκη Κουτζά, κατέκτησε το Κύπελλο στην κατηγορία «Πρόγραμμα Συμμετοχής με μεγάλη γκάμα ηλικιών»


Η παρουσίαση της ομάδας μας, στην οποία συμμετείχαν δεκατρία ( 13 ) παιδιά και έντεκα ( 11 ) γονείς, απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις από τους Κριτές και το Κοινό, το οποίο καταχειροκρότησε την προσπάθεια των μικρών παιδιών και των γονιών τους!


Η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κα Δρίτσα Μπίλλιω παρευρέθη στην Διοργάνωση και συνεχάρη τον υπεύθυνο καθηγητή, κο Κουτζά, και φυσικά, τους μικρούς και μεγάλους ..κυπελλούχους!


Το πρόγραμμα με τίτλο «Γουρουνάκια και Λύκοι» με στοιχεία Ενόργανης Γυμναστικής και Θεατρικού Παιχνιδιού απέδωσε κινητικά, το κλασικό παραμύθι, χρησιμοποιώντας τα όργανα της Ενόργανης Γυμναστικής ως βασικά σκηνικά του παραμυθιού. 


Ευχόμαστε στα Τμήματα Γυμναστικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», του Δήμου Μαρκοπούλου, η σημαντκή διάκριση αυτή, να αποτελεί μόνο το εφαλτήριο, για τις λαμπρές Επιτυχίες που έπονται!