26/09/2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ  
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Άγγελου Ρούση
Τηλ.: 22990-71706
         22990-85095
Fax:  22990-85270
Email: antid.paideias@markopoulo.gr


Προς: Λίστα Παραληπτών



Μαρκόπουλο, 22/9/2017



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.


Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ, όλους όσοι συνέβαλαν στις εργασίες που απαιτήθηκαν, για την συντήρηση των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαρκοπούλου, ξεκινώντας, κατ’ αρχήν, από τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολείων, που με την καταγραφή των προβλημάτων, μας βοήθησαν να τα ιεραρχήσουμε, ανάλογα με τις ανάγκες και να προβούμε στις απαραίτητες εργασίες, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Ευχαριστώ τον συνάδελφο, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κο Θεοφάνη Σταμπέλο, που με συνεχή, καθημερινή επικοινωνία καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, μας παρείχε το Προσωπικό και τα Μέσα για την πραγματοποίηση όλων των εργασιών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην συνάδελφο κα Ζωή Γιαννάκη, Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Αντιπρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών, που αφιερώνοντας πολλές ώρες και μέρες για διάστημα περισσότερο των δύο ( 2 ) μηνών, με την άριστη συνεργασία μας και την καλή επικοινωνία μας, καταφέραμε να αποδώσουμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, την υλοποίηση των περισσότερων αιτημάτων.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους Υπαλλήλους από τα Συνεργεία του Δήμου, για τις Υπηρεσίες τους και την Άριστη Συνεργασία, όπως και τις Καθαρίστριες των Σχολικών Μονάδων, που αφιέρωσαν πολλές μέρες και ώρες καθημερινά, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, για να είναι έτοιμα στις 11/9/2017 τα Σχολεία μας, για την καθιερωμένη έναρξη της Σχολικής Χρονιάς.

Επιπλέον, ευχαριστώ, τους Προμηθευτές που φρόντισαν να μας παρέχουν όλα τα υλικά και αναλώσιμα, στο καλύτερο δυνατό, κάτω από ασφυκτική πίεση, ώστε να παραδοθούν στις Σχολικές Μονάδες, στην ώρα τους.

Τέλος, ευχαριστώ, τις Διοικητικούς Υπαλλήλους, κα Τόνια Μαμούρη, κα Ελένη Μεθενίτη και κα Βασιλική Χασιώτη, για την γραμματειακή υποστήριξη, που παρείχαν, καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών με την καθημερινή και συνεχή επικοινωνία, με όλους όσοι εμπλέκονταν στο έργο αυτό.

Θα ήταν ευχής έργον, να μπορούσαμε να πράξουμε ακόμη περισσότερα για τα Σχολεία μας, αλλά εξαιτίας της οικονομικής στενότητας, για αντικειμενικούς λόγους, αδυνατούσαμε.

Υποσχόμεθα του χρόνου να κάνουμε πράξη τα υπόλοιπα αιτήματα, πέραν όσων είναι προγραμματισμένα να διεκπεραιωθούν αυτήν την χρονιά!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,


ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,

Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας,


Άγγελος Ρούσης.





Λίστα Παραληπτών:

1) Όλες τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές, των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαρκοπούλου.
2) Kο Θεοφάνη Σταμπέλο, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας.
3) Κα Ζωή Γιαννάκη, Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Αντιπρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών.
4) Κα Τόνια Μαμούρη, Kα Ελένη Μεθενίτη, Kα Βασιλική Χασιώτη.