22/09/2017

Ευχαριστήρια Επιστολή της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για τις Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις στον Δήμο Μαρκοπούλου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

__________                                                                 Μαρκόπουλο, 21/9/2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κ.Δ.Ε.Μ.)



Ευχαριστήρια Επιστολή

της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης

Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.),

για τις Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις

στον Δήμο Μαρκοπούλου.



Αγαπητοί Συμπολίτες,


Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), θέλει να σας ευχαριστήσει για την μεγάλη προσέλευσή σας, στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Μαρκοπούλου και αυτό το Καλοκαίρι. 


Ο αριθμός των εκδηλώσεων φέτος, έφτασε τις τριάντα ( 30 ) κι η αισθητική αυτών, ήταν ανεξαιρέτως υψηλή. 


Η μεγάλη συμμετοχή σας, μας επιβραβεύει και είναι το καλύτερο κίνητρο για εμάς, ώστε οι Εκδηλώσεις του επόμενου Καλοκαιριού, να στεφθούν με ακόμη μεγαλύτερη Επιτυχία!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Καλλιτέχνες για την συμμετοχή και την άψογη συνεργασία που είχαμε!


Όμως, οφείλουμε να επιβραβεύσουμε και να ευχαριστήσουμε και εκείνους που εργάστηκαν, πάρα πολλές ώρες, μέχρι το βράδυ, διεκπεραιώνοντας μια σειρά πρακτικών εργασιών, σε σειρά Εκδηλώσεων, για την άρτια και άψογη πραγματοποίηση της Φετινής Καλοκαιρινής Πολιτιστικής Ατζέντας του Δήμου Μαρκοπούλου. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Μ.: τις κυρίες Γιαννάκη Ζωή, Δαρεμά Χριστίνα και Ανδρικοπούλου Όλγα, καθώς και τους κυρίους Σταμπέλο Θεοφάνη, Ορφανό Γεώργιο, Καβασακάλη Γεώργιο και Δημητρίου Χρήστο.


Επίσης, ιδιαίτερο «ευχαριστώ» απευθύνουμε για τις πολλές και χωρίς αντάλλαγμα υπερωρίες τους, στις κυρίες Μαργέτη Μαρία και Κατερίνα Σουρλαντζή, υπαλλήλους της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου και σε όλους όσοι εργάστηκαν άοκνα για την υλοποίηση των Εκδηλώσεων.


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καθιερωμένο Πολιτιστικό Φεστιβάλ για το Καλοκαίρι του 2018 και επιφυλασσόμεθα, ότι μέχρι τότε, θα εργαστούμε για να σας παρουσιάσουμε εξαιρετικές εκδηλώσεις και τον Χειμώνα!






Ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ.,                                        Η Αντιπρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ.,



Ιωάννης Πολίτης.                                                       Σοφία Μουλά – Κώστα.