14/09/2017

Ανοιχτή Πρόσκληση για το Κλαμπ Γιόγκας Γέλιου «Ηλιακτίδα» στο Πόρτο Ράφτη

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην γιορτή των Εγκαινίων του Κλαμπ Γιόγκας Γέλιου «Ηλιακτίδα», που θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, στις 6:30 μ.μ., στο Άγαλμα του Αφανούς Ναύτη, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη με την ευγενική Υποστήριξη της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.).

Η Γιόγκα Γέλιου είναι μια μορφή άσκησης, που συνδυάζει το πηγαίο γέλιο, που προκαλείται από μια ποικιλία φυσικών ασκήσεων, μαζί με διάφορες αναπνευστικές ασκήσεις, για να προσφέρει ευτυχία, υγεία, κοινωνική σύνδεση.

Βασίζεται στο επιστημονικό γεγονός, ότι το σώμα μας, δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν γελάμε αυθόρμητα ή από άσκηση. Μέσα από τις ασκήσεις της Γιόγκας Γέλιου, ευεργετείται εξ ίσου με το αυθόρμητο γέλιο, διότι οξυγονώνεται το σώμα και ο εγκέφαλος, αυξάνεται η αναπνευστική ικανότητα, ανακουφιζόμαστε από πόνους και άγχοι, απομακρύνονται οι τοξίνες, ενδυναμώνεται το ανοσοποιητικό σύστημα, γυμνάζονται και τονώνονται οι μύες, επηρεάζεται θετικά η διάθεση και αλλάζει ο τρόπος θεώρησης και αντιμετώπισης των προβλημάτων μας.

Η Συνάντηση της Τετάρτης, 20 Σεπτεμβρίου 2017, με την συντονίστρια Μαίρη Ηλιακτίδα Ηλιάδη, υπόσχεται να σας χαρίσει αναζωογόνηση, ευεξία και χαρά, μέσα από τα τέσσερα συστατικά της Γιόγκας Γέλιου: το Παιχνίδι, το Γέλιο, το Τραγούδι και το Χορό!

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 22994 00811 και ηλεκτρονικά, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: iliaktida.laughing.club@gmail.com
Η είσοδος είναι ελεύθερη.