04/09/2017

Πλησιάζει το 95% η κάλυψη των αιτήσεων, για Θέσεις στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς μας, στην νέα Σχολική Χρονιά, 2017-2018

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σας ανακοινώνουμε με χαρά, ότι ο Δήμος Μαρκοπούλου εξασφάλισε την φιλοξενία σε τριακόσιους πέντε ( 305 ) μικρούς συνδημότες μας (και όχι μόνο) στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, καθώς και στον 3ο Βρεφονηπιακό - Παιδικό Σταθμό Μαρκοπούλου!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, κατόρθωσε για άλλη μια χρονιά, να διασφαλίσει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των αιτήσεων που υπεβλήθησαν από συμπολίτες μας, για την κάλυψη των θέσεων, στις παραπάνω κοινωνικές δομές.

Συγκεκριμένα, στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Μαρκοπούλου θα φιλοξενηθούν φέτος, εκατόν πενήντα δύο ( 152 ) παιδιά, αριθμός ακριβώς ίσος, με τις αιτήσεις που υπεβλήθησαν!

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Πόρτο Ράφτη, θα υποδεχθεί εκατόν έναν ( 101 ) μικρούς μαθητές. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί, ότι μόνο πέντε ( 5 ) αιτήσεις απερρίφθησαν, λόγω μη πλήρωσης των κριτηρίων.

Όσο για τον ολοκαίνουργιο 3ο Δημοτικό Βρεφονηπιακό – Παιδικό Σταθμό, τα γέλια, πενήντα δύο ( 52 ) παιδιών, θα είναι εκείνα που θα ηχήσουν για πρώτη φορά σε αυτόν, από την μεθεπόμενη Δευτέρα! Από τις δεκατρείς ( 13 ) αιτήσεις που απερρίφθησαν, σχεδόν όλες αφορούσαν (δυστυχώς), το Βρεφικό Τμήμα του Σταθμού μας, που είχε περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, που το αποτέλεσμα δικαιώνει την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλλεται μεθοδικά, τόσο από το σύνολο του προσωπικού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, όσο και της Δημοτικής Αρχής, παρά τις εξαιρετικά αντίξοες, οικονομικές συνθήκες.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική, σχολική χρονιά στα παιδιά, στα στελέχη και στους εργαζόμενους, των Παιδικών μας Σταθμών!