31/08/2017

Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 4-9-2017


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, 31-08-2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 13980

ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας
Νικολακόπουλο Αναστάσιο
Ρούση Άγγελο
Δρίτσα Μπίλιω
Σταμπέλο Θεοφάνη
Αλλαγιάννη Κωνσταντίνο
Κανελλοπούλου – Φράγκου Ελένη

ΠΡΟΣ: Τα αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας
Παπασιδέρη Αναστάσιο 
Πολίτη Ιωάννη
Ορφανό Νικόλαο
Μπέη Λεωνίδα
Μπέη Θάλεια


Παρακαλείσθε, όπως την του μηνός Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30, προσέλθετε στα γραφεία του Δήμου, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:


  1. Λήψη απόφασης για έγκριση δαπανών και διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων του Προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2017.
  2. Λήψη απόφασης για έκδοση εντάλματος προπληρωμής για έλεγχο ΚΤΕΟ, των οχημάτων του Δήμου.
  3. Λήψη απόφασης για απόδοση Υπολόγου για ταχυδρομικό barcode, του Μηχανήματος Αλληλογραφίας, της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
  4. Λήψη απόφαση για έκδοση εντάλματος προπληρωμής για ταχυδρομικό barcode, του Μηχανήματος Αλληλογραφίας, της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
  5. Λήψη απόφασης για Εξωδικαστικό Συμβιβασμό με την κα Κατώνη Εμμανουέλα, κατόπιν της από 07.03.2017 Εξώδικης Διαμαρτυρίας, Πρόσκλησης, Δήλωσης και Επιφύλαξής της, προς τον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
  6. Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για να παρασταθεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο Μαρκοπούλου την 26.09.2017 ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά, κατά τη συζήτηση της με ΑΚΠ1048/2013 Ανακοπής, του Καραμπατέα Χρύσανθου κατά του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
  7. Λήψη απόφασης για έγκριση Όρων Διακήρυξης για μίσθωση κτιρίου, για τη στέγαση του 2ου Νηπιαγωγείου στο Πόρτο Ράφτη, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
  8. Λήψη απόφασης για έγκριση Όρων Διακήρυξης για μίσθωση κτιρίου, για τη στέγαση του 2ου Δημοτικού Σχολείου στο Πόρτο Ράφτη, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
  9. Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης και καθορισμό Όρων Διακήρυξης για την «Προμήθεια ενός μηχανήματος έργου, τύπου JCB».
  10. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικών και ανάδειξη Μειοδότη, για την προμήθεια Κάδων Απορριμμάτων.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,

ΣΩΤΗΡΗΣ Ι. ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ.