16/05/2017

Δελτίου τύπου του ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ"

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στο κινηματοθέατρο ΑΡΤΕΜΙΣ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Ο Άνθρωπος απέναντι στη Μηχανή».

Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας του Ομίλου μας κ. Αθ. Λιόσης. Στη συνέχεια προβλήθηκε η ταινία «Game over: Kasparov and the machine». Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ομιλίες του Δρος Σαράντη Μητρόπουλου και της Δρος Μαρίας Αλεξανδρή και δόθηκε η αφορμή για προβληματισμό και συζήτηση.

Το θέμα που προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε με την εκδήλωση αυτή έχει τεράστιες προεκτάσεις και χθες βάλαμε το πρώτο λιθαράκι στη διερεύνηση αυτή.

Σίγουρα θα επανέλθουμε με άλλες εκδηλώσεις, όχι μόνο γι’ αυτό το θέμα, αλλά και για ότι προάγει το αγαπημένο μας άθλημα το ΣΚΑΚΙ και γενικότερα τον πολιτισμό μας, την παιδεία μας και την ιστορία μας!

Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή (αντιστεκόμενοι στο κάλεσμα της παραλίας) και βοήθησαν ώστε να έχει επιτυχία με ουσιαστικό τρόπο!

Ευχαριστούμε τον Δήμο μας που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Χρήστο Δρίτσα και την κα Μαρία Κιμπιζή, για την παρουσία του καθώς και τη στήριξη που μας προσφέρει κάθε φορά που τη ζητάμε!

Επίσης την εκδήλωσή μας χαιρέτησε με επιστολή του ο Πρόεδρος της ΕΣΣΝΑ κ. Χρήστος Γκορίτσας.




ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ