25/04/2017

"Εθελοντές Πόρτο Ράφτη": Πρόσκληση Δωρεάν Παρακολούθησης Α' Βοηθειών

Αγαπητοί φίλοι γονείς μαθητές 

Το καλοκαίρι με τις ομορφιές του  πάντα  φέρνει  στον τόπο μας πολλούς επισκέπτες. 

Απο την αύξηση των επισκεπτών συχνά έχουμε αυξημένα δυσάρεστα περιστατικά ατυχημάτων ή απρόβλεπτων καταστάσεων που κινδυνέυει η ζωή κάποιου και που ίσως μια γνώση απλών αλλά ασφαλών Α' βοηθειών απο πλευράς μας θα μπορούσε να του προσφέρει ανακούφιση, η  να προλάβει την επιδείνωση ή και να του σώσει την ζωή.

Το σώμα Εθελοντών Πόρτο Ράφτη που αποτελείται απο ομάδα ενεργών πολιτών με στόχο την βοήθεια στον άνθρωπο και την προστασία του περιβάλλοντος , πραγματοποιεί και φέτος την παρουσίαση των Α' βοηθειών με δωρεάν συμμετοχή. 

Στο έργο μας αυτό ( όπως και στην παρουσίαση της πυροπροστασίας) μας βοηθούν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Πόρτο Ράφτη, ο Κος Γιάννης Παυλάκης  καθώς και ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Πόρτο Ράφτη Κος Διολέτης, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιατί μας παρέχεται η αίθουσα για τις εκδηλώσεις αυτές μια και δεν έχουμε χώρο να τις υλοποιήσουμε αλλού.

Σας προσκαλούμε να έλθετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να το διαδώσετε σε γνωστούς να το παρακολουθήσουν και αυτοί. Οσες φορές και να ακούσετε αυτές τις παρουσιάσεις πάντα θα ανακαλύπτετε οτι κάτι νέο μαθαίνετε. 

Έπειτα σας υπενθυμίζω ότι ένα δευτερόλεπτο αρκεί για να ανατραπεί μια κατάσταση προς το καλό ή προς το μοιραίο.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Σώματος Εθελοντών Πόρτο Ράφτη



Μαίρη Ηλιάδη