27/03/2017

Η αριστουργηματική ταινία «Αναζητώντας την Αλήθεια» και η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό», σε Α΄ προβολή στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»



Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε κα παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την ταινία αριστουργηματική ταινία «Αναζητώντας την Αλήθεια» και την ταινία κινουμένων σχεδίων «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό», από την Πέμπτη 30 Μαρτίου, έως και την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017.


«ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ» 
(μεταγλ.) - Α΄ προβολή

(Smurfs: The Lost Village)

Προβολές: 7.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Kelly Asbury
Σενάριο: Stacey Harman and Pamela Ribon
Βασισμένο στους χαρακτήρες και την ιστορία του Peyo

Σε αυτήν τη νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο με κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο - γεμάτο μαγικά πλάσματα - Απαγορευμένο Δάσος, για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό, πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία.










«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ» - Α΄ προβολή
(The Shack)

Προβολές: 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Στιούαρτ Χαζελντάιν
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Σαμ Ουόρθινγκτον, Οκτάβια Σπένσερ, Τιμ ΜακΓκρόου, Ράντα Μίτσελ

Μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, ο Μακ Φίλιπς πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη, που τον κάνει να αμφισβητεί ό,τι πιστεύει. Ενώ αντιμετωπίζει αυτήν την κρίση συνείδησης, λαμβάνει μία μυστηριώδη επιστολή που τον προτρέπει να πάει σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα βαθιά στην ερημιά του Όρεγκον. Παρά τις αμφιβολίες του, ο Μακ ταξιδεύει ως την καλύβα και συναντά τρεις αινιγματικούς ξένους. Μέσα από αυτήν την συνάντηση, ο Μακ μαθαίνει σημαντικές αλήθειες που θα μεταμορφώσουν το πώς κατανοεί την τραγωδία του και θα αλλάξουν την ζωή του για πάντα.




Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη νέα σελίδα του «Άρτεμις» στο Facebook: www.facebook.com/artemiscinema/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924