31/01/2017

Σε Α΄ Προβολή η εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία ταινία «Gold» και η βασισμένη σε best-seller ταινία «Ο Καλύτερος Φίλος Μου», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ ΠΡΟΒΟΛΗ, τη βασισμένη σε αληθινή ιστορία ταινία «Gold» και τη μεταφορά από best-seller ταινία «Ο Καλύτερος Φίλος Μου», από την Πέμπτη 2, έως και την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017.

 «Ο Καλύτερος Φίλος Μου»
(A Dog's Purpose)

Προβολή: 5.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Μπριτ Ρόμπερτσον, Κ. Τ Άπα, Τζον Όρτιζ, Ντένις Κουέιντ, Τζος Γκαντ

Βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα του Γ. Μπρους Κάμερον, «A Dog’s Purpose», από τον σκηνοθέτη Λάσε Χάλστρομ, η ταινία «Ο καλύτερος φίλος μου» ακολουθεί τη συγκινητική κι εκπληκτική ιστορία ενός αφοσιωμένου σκύλου, ο οποίος βρίσκει το νόημα της ύπαρξής του, μέσα από τις ζωές των ανθρώπων με τους οποίους συνδέεται, μαθαίνοντάς τους να γελάνε και να αγαπάνε!


«GOLD» - Α΄ ΠΡΟΒΟΛΗ

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Stephen Gaghan
Σενάριο: Patrick Massett, John Zinman
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard

Στην ταινία, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, ο βραβευμένος με Όσκαρ Matthew McConaughey, υποδύεται έναν άτυχο επιχειρηματία, ο οποίος μαζί με ένα γεωλόγο, επιχειρούν να ανακαλύψουν χρυσό, βαθιά στις ανεξερεύνητες ζούγκλες της Ινδονησίας.




Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924