23/12/2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή ακαδημιών Ο.ΚΑ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ


Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ τις Πέμπτης η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των τμημάτων των ακαδημιών του Ομίλου.

Υπό τους ήχους της μουσικής του dj Κρίσιλια πραγματοποιήθηκαν διαγωνιστικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια, με την εξαιρετική συμβολή  της ανιματέρ και του καλεσμένου μας για άλλη μία χρονιά mr Green.




Παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά τους, λόγω των ημερών, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κος Μεθενίτης, οι Αντιδήμαρχοι κα Κιμπιζή Μαρία, ο κος Σταμέλος Θεοφάνης, ο Πρόεδρος ΔΣ Δήμου Μαρκοπούλου κος Δρίτσας Χρήστος, ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ. κος Πολίτης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Π.Δ.Δ. “ Βραυρώνιος”  κος Ορφανός Νικόλαος, αλλά και  πολλοί γονείς των μικρών μας αθλητών. 

Στο τέλος στους αθλητές μας προσφέρθηκαν εδέσματα αναψυκτικά, λιχουδιές και η εκδήλωση έκλεισε με την αναμέτρηση των δύο ομάδων παλαιμάχων του Ομίλου μας:
(Drinkteam &Unflagged) vs Γονέων αθλητών μας, όπου κατά την διάρκειά του ανακαλύφθηκαν  “νέοι αστέρες”, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον της κατάμεστης εξέδρας.

Το Δ.Σ. του Ο.ΚΑ.Μεσογείων ευχαριστεί τον Δήμαρχο, τα μέλη Δ.Σ. του Δήμου και όλους τους γονείς που με την παρουσία τους αλλά και την συμμετοχή τους στο παιχνίδι, ανταποκρίθηκαν στην εκδήλωση, προσφέροντας από το υστέρημα τους για την σημαντική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου (το καλάθι θα παραμείνει ανοιχτό έως την 29/12) δίνοντάς μας με την ενεργή συμμετοχή τους νέα ώθηση να συνεχίσουμε.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν η γραμματέας Κα Άτζυ Πολίτη με την συνδρομή της αντιπροέδρου Κας Φωτιάδου της Κας Κούκη και των προπονητών των ακαδημιών: Αναστασιάδη, Κουκουζέλη, Παπαγιαννάκου, Μανδρατζή, Μπαγλατζή, Παπακωνσταντίνου, Κεσκινίδη γεμίζοντάς μας με περηφάνια για το έργο τους εντός και εντός γηπέδων.

Ο όμιλος θα συνεχίσει με την απαιτούμενη στήριξη σας να προσπαθεί, αναζητώντας την ισορροπία ανάμεσα στην ατομική βελτίωση των αθλητών, του με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα των αγωνιστικών του τμημάτων, αλλά πάνω απ όλα να βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο και στον βαθμό που του αναλογεί να βοηθήσει έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να δώσουμε στην κοινωνία καλύτερους ανθρώπους. 

Ανανεώνοντας το ραντεβού με όλους σας στα τέλη του Ιουνίου  όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των τμημάτων μας. 























Καλά Χριστούγεννα 
Καλή Χρονιά 
Και του χρόνου καλύτερα πάλι όλοι μαζί.


Tο Δ.Σ. του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Μεσογείων.